Ξύπνησε από το κώμα και επικοινωνεί με το περιβάλλον ο Νούρι

Ξύπνησε από το κώμα και επικοινωνεί με το περιβάλλον ο Νούρι

AP 17194426388715

Πολύ ευχάριστα τα νέα από την υγεία του άτυχου παίκτη του Άγιαξ, Αμπντελχάκ Νούρι, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι είχε καταρρεύσει στο γήπεδο και είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Πλέον ξύπνησε από το κώμα και επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους!

Ο Νούρι βρισκόταν σε κώμα και οι γιατροί δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικοί όσον αφορά την πορεία της υγείας του. Ωστόσο, ένα χρόνο και μερικές μέρες μετά από εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό στο φιλικό του Άγιαξ με τη Βέρντερ, ο Νούρι, όπως αποκάλυψε η οικογένειά του, παρουσίασε σημαντικά σημάδια βελτίωσης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, όπως έγινε γνωστό, στις 5 Αυγούστου ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει και μάλιστα άρχισε να επικοινωνεί και με το περιβάλλον, συνομιλώντας με τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονται στο πλευρό του!

«Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Βέβαια μπορεί να κινήσει μόνο το κεφάλι του. Ξύπνησε στις 5 Αυγούστου από το κώμα, αναγνώρισε τους αγαπημένους του ανθρώπους και ξεκίνησε να συνομιλεί με την οικογένειά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αδερφός του.

Αναμφισβήτητα κάποια χαρμόσυνα νέα για τον 21χρονο Νούρι, ο οποίος συγκλόνισε όλον τον κόσμο με την περιπέτεια που βιώνει από το περσινό καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.