Βόλος κατά Nova: “Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη”

Η Nova ζήτησε επίσημα την Πέμπτη (9/1) από τον Βόλο να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη, κάνοντας λόγο για ρήτρες που επιβάλλει εξαιτίας “προσβλητικών δηλώσεων του εκπροσώπου της ΠΑΕ”, δηλαδή του Αχιλλέα Μπέου.
Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση, μέσω της οποίας σημείωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του συνδρομητικού. Η ΠΑΕ ανέφερε πως διαχωρίζει τη θέση της με τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου και μίλησε για αστήρικτυς, αναπόδεικτους και αυθαίρετους ισχυρισμούς της Nova.

Αναλυτικά: “Είναι τουλάχιστον παράδοξη η ανακοίνωση της NOVA σε ό,τι αφορά τις μεταξύ μας σχέσεις, όπως αυτές ρητά ορίζονται από το συμβόλαιο που έχουμε συνυπογράψει. Λέει πολλά κι αδιάφορα, αλλά για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα. Το μόνο βέβαιο που από την ανακοίνωση αυτή προκύπτει είναι ότι μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και την αποκατάσταση της κατάφωρης σε βάρος της ομάδας μας αδικίας.

Η προσπάθεια των διοικούντων τη NOVA να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, εν προκειμένω την απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής των δόσεων του συμβολαίου, συνδέοντας και συγχέοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με την επίσημη θέση της ομάδας μας είναι εκ προοιμίου αποτυχημένη.

Για του λόγου το αληθές , στις 12/9/2019 με επιστολή μας  προς τη NOVA με αριθμό πρωτ. 1120 επισημαίνουμε ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου έχουν να κάνουν καθαρά με προσωπικές του απόψεις και εκτιμήσεις που δεν υιοθετεί η ΠΑΕ Βόλος.

Ολοι γνωρίζουν την αγάπη του Δημάρχου για το ποδόσφαιρο και την ηθική στήριξη που παρέχει σε όλες τις ομάδες του Βόλου. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι τα όσα αστήρικτα, αναπόδεικτα και αυθαίρετα και με πρόδηλη σκοπιμότητα ισχυρίζεται η συνδρομητική τηλεόραση η απόσταση είναι χαώδης.

Εκτός πια και αν οι άνθρωποι της NOVA θεωρούν ότι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, οιουδήποτε πολίτη, πόσο μάλλον ενός Δημάρχου, σε μια Δημοκρατία ακυρώνεται όταν η άποψη αυτή εναντιώνεται στα συμφέροντας και στις επιδιώξεις τους. Δυστυχώς γι αυτούς Δημοκρατία αλά καρτ δεν έχουμε στην Ελλάδα”.

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ολυμπιακός: "Τζόγος" με Τσιμίκα και Νάπολι

Πριν λίγες ημέρες, το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη ήταν αυτό που φαινόταν να είναι στο προσκήνιο για την ομάδα της Νάπολι. Εδώ και ένα διήμερο, τη θέση του έχει πάρει αυτό του Κώστα Τσιμίκα, του βασικού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Οι Ιταλοί, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην […]