Βόλος: Δεν αναφέρθηκε σε φυσικό πρόσωπο ο Γκουαροτσένα

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του Ίκερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της Ισπανίας έβγαλε ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας τονίζει πως ο έμπειρος μέσος ποτέ δεν αναφέρθηκε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο και αποτελούσε άποψη και σχόλιο του δημοσιογράφου. Μάλιστα στη σχετική διάψευση ο Βόλος έχει παραθέσει και το δημοσίευμα από την εφημερίδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Αλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα”.  

Δείτε το δημοσίευμα της Ισπανικής Εφημερίδας

Το δημοσίευμα εφημερίδας και τα λεγόμενα του Ισπανού με το σχόλιο του δημοσιογράφου να είναι όσα βρίσκονται ανάμεσα σε παύλες σύμφωνα με τους ανθρώπους του Βόλου αναφέρουν:

«Εχουν ακυρωθεί οι προπονήσεις και δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε. Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς από κάθε ομάδα και μετά ήρθε όλο αυτό με τον ιό».

Και συνέχισε:

«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει πρωτάθλημα και πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε. Εχουμε αμφιβολίες. Πάντως έχουμε πληρωθεί μέχρι σήμερα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε (σ.σ. στην Ισπανία), γιατί μας έχουν πει πως αν κάποιος φύγει και δεν μπορεί να επιστρέψει, θα υποστεί τις συνέπειες. Από όσα βλέπω στην τηλεόραση, είμαι καλύτερα εδώ παρά στην πατρίδα. Δεν ξέρω».

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Πότε αναμένονται οι αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Οι εμπλεκόμενες πλευρές επρόκειτο να στείλουν την Τρίτη ηλεκτρονικά τα υπομνήματά τους για την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και να περιμένουν απόφαση από την 1η Απριλίου και μετά. Τι ζητούν Πανιώνιος και ΑΕΛ. Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες το προεδρείο είχε δώσει σε όλες τις […]