Με ποιο τρόπο θα υπολογίσετε τη γκανιότα πριν το ποντάρισμα

Με ποιο τρόπο θα υπολογίσετε τη γκανιότα πριν το ποντάρισμα

UPOLOGISMOS-GKANIOTAS

Με ποιο τρόπο θα υπολογίσετε τη γκανιότα πριν το ποντάρισμα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των νέων παιχτών στο στοίχημα ή αν έχετε ποντάρει σε κάποια στοιχήματα στο παρελθόν αλλά δεν είστε και τόσο ψαγμένοι τότε το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι είναι ή γκανιότα, που τόσο συχνά αναφέρετε στα στοιχημάτισα πρακτορεία και μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως όταν τελειώσεις με την ανάγνωση αυτού του άρθρου θα είσαι σε θέση κι εσύ ο ίδιος να υπολογίζεις τη γκανιότα έτσι ώστε αν αποφασίσεις να ασχοληθείς πιο συστηματικά με το στοίχημα να μπορείς να είσαι κερδισμένος.

Τι είναι η γκανιότα;

Η γκανιότα δεν είναι τίποτε άλλον από το κέρδος που βγάζουν οι bookmarkers. Δεν νομίζω να πίστευες μέχρι τώρα ότι δεν είναι προϋπολογισμένο το κέρδος του bookmarker; Ας δούμε όμως με τη βοήθεια ενός απλού παραδείγματος τις εννοούμε.

Το παράδειγμα του νομίσματος

Έστω ότι έχουμε ένα νόμισμα και θέλουμε να ποντάρουμε στο τι θα φέρει άμα το στρίψουμε. Οι πιθανότητες λοιπόν είναι 50/50 είναι λοιπόν ένα στα δύο η περίπτωση να επαληθευτούμε και ένα στα δύο η περίπτωση να χάσουμε. Αν εμείς ποντάραμε 5 ευρώ στην μία πιθανότητα και 5 ευρώ στην άλλη τότε τα λεφτά που θα κερδίζαμε θα ήτανε 10 ευρώ όσα δηλαδή βάλαμε στην αρχή και ο book marker θα είχε μηδενικό κέρδος.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αποδόσεις δίνονται σε δεκαδικά και όχι σε ακέραια νούμερα. Η διαφορά του δεκαδικού με τον ακέραιο θα είναι και το σίγουρο κέρδος του διοργανωτή. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της μεταβολής των αποδόσεων σε περίπτωση που κάποιοι ποντάρουν μεγάλα ποσά σε ένα μοναδικό σημείο. Αλλάζοντας την ισορροπία των αποδόσεων ο book marker κάνει αυτό το σημείο πονταρίσματος ασύμφορο ώστε να μοιραστούν τα πονταρίσματα στα σημεία και να διατηρήσει το κέρδος του.

Πως να διαλέξεις τη στοιχηματική εταιρεία με την οποία θα ποντάρεις

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν παίχτη του στοιχήματος να επιλέξει να παίξει με την πιο συμφέρουσα γι’ αυτόν στοιχηματική εταιρεία. Το βασικό κριτήριο λοιπόν με το οποίο θα επιλέξετε θα είναι η γκανιότα, που είναι και ο βασικός παράγοντας που δείχνει πόσο κερδισμένοι θα βγείτε παίζοντας για καιρό.

Όσο μεγαλύτερη είναι η γκανιότα, το κέρδος δηλαδή της στοιχηματική εταιρείας, τόσο αντίστροφα μικρότερο θα είναι και το κέρδος του παίχτη που θα ποντάρει σε ένα κουπόνι στοιχήματος. Και αν και οι περισσότεροι book-markers στην Ελλάδα έχουνε γκανιότα μέχρι 11% to κουπόνι οπαπ έχει ποσοστό γκανιότας 15%.

Βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα

Το να κερδίσει κανείς στο σύστημα δεν είναι μόνο θέμα τύχης αλλά είναι κυρίως θέμα σωστής ενημέρωσης. Φροντίστε να ενημερώνεστε σχετικά με όλα όσα περιστρέφονται γύρω από το κουπόνι του στοιχήματος, διαβάστε τις προτάσεις των Tipsters και ανταλλάξτε απόψεις σε κάποιο forum για το στοίχημα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή στο newsletter εύκολα και ανέξοδα δίνοντας απλά το λογαριασμό του προσωπικού σας e-mail κι εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλους τους διαγωνισμούς, τα δώρα και τις ειδικές προσφορές που εξασφαλίζουμε για εσάς.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.