Τσεκάρει Αλμπάνη για την επιθετική της γραμμή η ΑΕΚ

Τσεκάρει Αλμπάνη για την επιθετική της γραμμή η ΑΕΚ

1818394

Φαίνεται πως η περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ για άμεση ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της, αλλά και στα άκρα αυτής, είναι μια που αγωνίζεται εντός συνόρων… Πρόκειται για τον Χρήστο Αλμπάνη που κάνει τη διαφορά στον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών συλλόγων με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gazzetta.gr έχουν ήδη υπάρξει επαφές της ΑΕΚ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, χωρίς αυτήν τη στιγμή να έχει βρεθεί και σημείο συμφωνίας. Και αυτό διότι από την ομάδα της Ριζούπολης αξιώνουν αρκετά χρήματα για την πώληση του Αλμπάνη, τον οποίο θεωρούν σημαντικό (απόλυτα δικαιολογημένα) στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία και για τον λόγο αυτό οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, ίσως και από αυτές που θα έπρεπε…

Τον Χρήστο Αλμπάνη είχαν τσεκάρει στην Ένωση από νωρίς στις αρχές του πρωταθλήματος καν τον είχαν σε στενή παρακολούθηση. Έτσι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι συνιστά περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» το ψάχνουν ακόμη, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και όσα πηγάζουν (και) όσα λέγονται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς ουσιαστικό έως τώρα αποτέλεσμα.

Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση αυτήν τη στιγμή δεν είναι σίγουρο… Η ΑΕΚ θέλει τον Έλληνα άσο άμεσα και είναι ξεκάθαρο ότι κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, τη στιγμή που από τη Ριζούπολη υποστηρίζεται πως υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, ωστόσο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν έμεινε στο… κόλπο. Αν η περίπτωσή του Αλμπάνη δεν προχωρήσει άμεσα, όπως επιθυμεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσής της, τότε προφανώς και το ενδιαφέρον απόκτησης και η κίνηση ένταξης του στο «κιτρινόμαυρο» δυναμικό θα μεταφερθεί για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τη στιγμή που δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα deal άμεσα που να αφήνει τον παίκτη στον Απόλλωνα Σμύρνης έως το τέλος της σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *