Το «θηρίο» του ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να το γυρίσει στην πάλη

Το «θηρίο» του ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να το γυρίσει στην πάλη

17028548313099

Ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα είναι γνωστός στους φιλάθλους ως ο πιο εύσωμος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, που παίζει σε ένα σχετικά υψηλό επίπεδο. Αν και η σωματοδομή του δεν είναι η καλύτερη δυνατή για το πιο λαοφιλές άθλημα στον κόσμο, ο Άγγλος επιθετικός έχει σημειώσει αρκετά γκολ και βοηθά τις ομάδες που αγωνίζεται να πραγματοποιούν αξιοπρεπείς πορείες.

Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει για εκείνον να εγκαταλείψει την ενεργό ποδοσφαιρική δράση, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον χώρο του αθλητισμού, αλλά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως θα ταίριαζε για πάλη, κάτι που εισακούστηκε από τους επιτελείς του WWE, οι οποίοι και τον προσέγγισαν.

Ο στράικερ της Γουίκομπ θα κλείσει τον Μάιο τα 37, με αποτέλεσμα να εξετάζει τις προοπτικές του για το μέλλον. Σε μια συνάντηση που είχε με τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον του έγινε η κρούση και ο ίδιος φαίνεται ότι το σκέφτεται. «Είχαμε μια συνάντηση και μια συζήτηση. Με ενδιαφέρει το WWE, επειδή τα παιδιά μου το παρακολουθούν. Κοιτάω προς αυτό το πεδίο, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί», είπε ο Ακινφέουα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.