Το παρολί στοίχημα και οι κανόνες του

Το παρολί στοίχημα και οι κανόνες του

ΠΑΡΟΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το παρολί στοίχημα και οι κανόνες του

Σε συνέχεια της απλοϊκής μετάφρασης που προσπαθούμε να κάνουμε με τις στοιχηματικές ορολογίες θα μιλήσουμε για τα παρολί για τα οποία σίγουρα θα έχετε ακούσει να γίνεται λόγος από φίλους ή από γνωστούς σας ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε και μεγάλη εμπειρία στο στοίχημα αλλά και στο κουπόνι στοιχήματος.

Αρχικά, για να θυμούνται οι παλιοί αλλά και για να μαθαίνουν οι νέοι το στοίχημα δεν αποτελεί ένα τυχερό παιχνίδι στο οποίο μουτζουρώνεις κάποια κουτάκια κι έπειτα σταυρώνεις τα δάχτυλα και κάνεις βουντού για να βγει αληθινό. Όταν μιλάμε για το στοίχημα αναφερόμαστε σε ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής.

Εάν λοιπόν δεν γνωρίζετε τι είναι τα παρολί και ποιοι είναι οι κανόνες που τα διέπουν τότε η ανάλυση που ακολουθεί είναι για εσάς.

Η στοιχηματική έννοια παρολι

Με την στοιχηματική έννοια παρολι αναφερόμαστε σε ένα στοίχημα στο οποίο ο παίχτης ποντάρει ταυτόχρονα σε πολλά ενδεχόμενα και που για να κερδίσει και να εισπράξει χρήματα θα πρέπει να επαληθευτούν όλα τα γεγονότα.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιος μιλάει για παρολί στοίχημα όταν τον ακούσετε να αναφέρετε στο στοίχημα που έπαιξε ή θα παίξει με τους όρους accumulator betσυνδυαστικό στοίχημα ή και σύνθετο στοίχημα.

Ποιοι είναι οι κανόνες του παρολί;

Το παρολί στοίχημα έχει δύο βασικούς κανόνες:

  1. Δεν επιτρέπεται να παίξετε σύστημα με αποδόσεις κάτω από το 1.60, αν και να το κάνετε το κέρδος σας θα είναι πάρα πολύ μικρό συγκριτικά με το ρίσκο που έχετε πάρει περιμένοντας να επαληθευτούν όλες οι προβλέψεις. Εάν για παράδειγμα επιλέξετε να παίζεται παρολί στοιχήματα συνεχόμενα ποντάροντας μικρά ποσά, μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε ότι πιο πολύ χαμένος είστε παρά κερδισμένος.
  2. Ο κανόνας του κέρδους με το μικρότερο ζητούμενο. Εάν θέλετε να είστε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου παίζοντας μικρά ποσά θα πρέπει να επιλέξετε να παίξετε με το κατάλληλο σύστημα.
  3. Δεν μπορείτε στο ίδιο δελτίο να κάνετε περισσότερες από μία επιλογές για ένα συγκεκριμένο ματς.

Βρείτε τώρα τις απαντήσεις που αναζητάτε για το στοίχημα και τα παρολί

Για να μπορέσετε να εκπαιδευτείτε σωστά στο παιχνίδι τους στοιχήματος και να μάθετε να ξεχωρίζετε με ακρίβεια τους στοιχηματικούς όρους θα πρέπει να φροντίσετε να λαμβάνετε την σωστή ενημέρωση από τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο newlsetter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα αποκτήσετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε κατάλληλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και τους διακεκριμένους blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Δείτε περισσότερες συμβουλές για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.