Το NBA και η FORMULA 1 ανακοινώνουν το πρώτο F1 Challenge ελευθέρων βολών

Το NBA και η FORMULA 1 ανακοινώνουν το πρώτο F1 Challenge ελευθέρων βολών

nbalogo

— Από σήμερα κιόλας πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφίες με αυτοκίνητα της F1 ντυμένα στα χρώματα ομάδων του ΝΒΑ θα δημοσιευτούν στις κοινωνικές πλατφόρμες του ΝΒΑ και της F1 —

Το ΝΒΑ και η Formula 1® (F1) ανακοίνωσαν σήμερα μια συνεργασία περιεχομένου που συμβαίνει για πρώτη φορά, για να γιορτάσουν τόσο την έναρξη της 75ης επετειακής σεζόν του NBA την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όσο και την επιστροφή της F1 στις ΗΠΑ στο FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ 2021 την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, το ESPN θα φιλοξενήσει οδηγούς της F1, οι οποίοι αυτή τη φορά θα αγωνιστούν εκτός πίστας σε έναν διαγωνισμό ελευθέρων βολών που θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ βαμμένο με τα χρώματα της 75ης σεζόν του ΝΒΑ μέσα στο paddock του Circuit of the Americas. Θρύλοι του NBA θα βρίσκονται στο χώρο για να συναντήσουν τους οδηγούς και να δώσουν συμβουλές για την τεχνική των ελευθέρων βολών ώστε να πετύχουν όσες περισσότερες βολές μπορούν στις 10, ενώ 20.000 δολάρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

Για τον εορτασμό του Grand Prix των ΗΠΑ και της 75ης επετειακής σεζόν του ΝΒΑ, αποκλειστικές εικόνες με μονοθέσια F1® ντυμένα στα χρώματα και των 30 ομάδων του ΝΒΑ θα κυκλοφορήσουν στα κοινωνικά κανάλια τόσο του ΝΒΑ όσο και της F1 σε όλο τον κόσμο. Τα πρώτα 10 αυτοκίνητα παρουσιάζονται σήμερα στις Central και Pacific Divisions, στις οποίες ανήκουν ομάδες ΝΒΑ της Δύσης και της Ανατολής.

Το FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ 2021 θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021. Το συγκεκριμένο Grand Prix διεξάγεται στην πίστα Circuit of the Americas στο Όστιν του Τέξας από το 2012, με τη Formula 1® να επιστρέφει στην εμβληματική πίστα μετά από ένα διετές διάλειμμα εξαιτίας της COVID-19. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου από το ABC, με ζωντανή μετάδοση η οποία θα ξεκινήσει στις 1:30 μ.μ. ET.

Η επετειακή 75η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινά σήμερα 19 Οκτωβρίου, με την διπλή αναμέτρηση Kia NBA Tip-Off στο TNT, καθώς οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Milwaukee Bucks φιλοξενούν τους Brooklyn Nets (02:30 π.μ.) και οι Golden State Warriors τους Los Angeles Lakers (05:00 π.μ.). Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, οι New York Nicks θα φιλοξενήσουν τους Boston Celtics (2:30 π.μ.) και οι Denver Nuggets τους Phoenix Suns (05:00 μ.μ.), αναμετρήσεις οι οποίες θα μεταδοθούν από το ESPN. Το TNT θα προβάλει επίσης διπλή αναμέτρηση την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου (Dallas Mavericks – Atlanta Hawks, 02:30 π.μ. – Los Angeles Clippers – Golden State Warriors, 05:00 π.μ.) και το ESPN θα μεταδόσει άλλες δυο αναμετρήσεις την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου (Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers, 02:30 π.μ. – Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, 05:00 π.μ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.