Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η κλήρωση των διηπειρωτικών πλέι οφ του Μουντιάλ 2022

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η κλήρωση των διηπειρωτικών πλέι οφ του Μουντιάλ 2022


Η κλήρωση των διηπειρωτικών πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022, θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Οι αγώνες που θα αναδείξουν τις αναμετρήσεις μεταξύ των Εθνικών ομάδων από τις Συνομοσπονδίες AFC (Ασία), Concacaf (Βόρεια-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική), CONMEBOL (Νότια Αμερική) και OFC (Ωκεανία), οι οποίες θα παίξουν για τις δύο τελευταίες θέσεις της διοργάνωσης, θα αποφασιστούν μετά την κλήρωση για τα ευρωπαϊκά πλέι οφ. Και οι δύο κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά στο FIFA.com για όλες τις περιοχές.

Μετά την κλήρωση, οι δύο αγώνες για τα διηπειρωτικά πλέι οφ θα διεξαχθούν σε ένα μόνο στάδιο, στις 13 και 14 Ιουνίου 2022. Τα πλέι οφ ήταν αρχικά προγραμματισμένα για τον Μάρτιο του 2022, αλλά προγραμματίστηκαν εκ νέου για τον Ιούνιο του 2022 λόγω της  έκτακτης ανάγκης του κορωνοϊού, που έχει ανατρέψει το καλαντάρι των προκριματικών. 

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Αυστραλία και το Περού εξασφάλισαν την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018, στη Ρωσία, μέσω των διηπειρωτικών πλέι οφ με νίκες επί της Ονδούρας και της Νέας Ζηλανδίας, αντίστοιχα.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.