Την Κυριακή η μαγνητική του Παπασταθόπουλου και τα νεότερα

Την Κυριακή η μαγνητική του Παπασταθόπουλου και τα νεότερα

ap

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους ανθρώπους της Εθνικής τη διάθεσή του να τα δώσει όλα για να είναι… μάχιμος για το ματς του Ζάγκρεμπ.

Καταρχήν οι πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής γιατρό της Εθνικής κ. Γκοδόλια να είναι ήδη στην Γερμανία λόγω των υποχρεώσεών του εκεί και να έχει ήδη αντλήσει τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Σωκράτη.

Τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν δείχνουν να είναι τόσο άσχημα, όμως οι εξετάσεις θα καθορίσουν το επακριβές πρόβλημα. Ο Sokratis έχει ένα χτύπημα στον μηρό και ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Τα νεότερα για το… status του θα βγουν την Κυριακή, οπότε και θα κάνει μαγνητική. Εκεί θα κριθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Από μέρους πάντως ο Παπασταθόπουλος μετέφερε προς τους ανθρώπους της Ελλάδας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι διαθέσιμος με την ελπίδα ότι δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Ο έμπειρος στόπερ αναμένεται το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και την Δευτέρα θα τον δουν και οι άνθρωποι της Εθνικής.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.