Τι χρειάζεται για την ταυτοποίηση στοιχείων σε στοιχηματική εταιρεία;

Τι χρειάζεται για την ταυτοποίηση στοιχείων σε στοιχηματική εταιρεία;

ti chriazete gia tin taftopiisi stichion se stichimatiki eteria 1

Τι χρειάζεται για την ταυτοποίηση στοιχείων σε στοιχηματική εταιρεία;

Οι online στοιχηματικές εταιρείες, όπως και κάθε άλλη εταιρεία που λειτουργεί μέσω internet και πραγματοποιεί οικονομικές συναλλαγές υποχρεούνται να διεξάγουν την ταυτοποίηση στοιχείων των πελατών τους, των ατόμων δηλαδή που παίζουν στοίχημα μέσω της σελίδας τους.

Η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα κάποιες ημέρες μετά την εγγραφή, στην Ελλάδα είναι 30 ημέρες, ενώ σίγουρα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην περίπτωση που κάποιος παίχτης έχει ποντάρει σε ένα κουπόνι στοιχήματος, έχει κερδίσει κάποια χρήματα και επιθυμεί να τα εισπράξει.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι για να εμποδίσει η εταιρεία τους παίχτες να εισπράξουν τα κέρδη τους αλλά γιατί υποχρεούται να το κάνει αυτό βάση νόμου. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεστε εσείς οι ίδιοι. Έτσι δεν μπορούν να παίξουν ανήλικοι απλά και μόνο επειδή δηλώνουν μια άλλη ηλικία από την πραγματική ούτε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την κάρτα σας εκτός εάν αυτός ο κάποιος είστε εσείς ο ίδιος.

Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταυτοποίηση στοιχείων σε στοιχηματική εταιρεία;

Για πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να πραγματοποιήσετε την ταυτοποίηση στοιχείων σε στοιχηματική εταιρεία:

  1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, προκειμένου να αποδειχθεί η πραγματική ηλικία του προσώπου αυτού.
  2. Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή το τελευταία εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, προκειμένου να αποδειχθεί ο τόπος διαμονής.
  3. Εμπρός και πίσω όψη της κάρτας ή screenshot από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του μέσου πληρωμής.

Κάντε ταυτοποίηση σε στοιχηματική εταιρεία πριν ποντάρετε χρήματα

Εάν δεν θέλετε να τρέχετε τελευταία στιγμή και να τσακώνεστε με Θεούς και δαίμονες φροντίστε να κάνετε την ταυτοποίηση των στοιχείων σας άμεσα με την εγγραφή στην στοιχηματική εταιρεία.

Άμα είστε της λογικής “Παπά θέλω, τώρα τον θέλω” μετά μην ζητάτε τα ρέστα και κατηγορείτε την στοιχηματική εταιρεία που καθυστερεί να σας πληρώσει τα κέρδη σας στο στοιχηματάκι που παίξατε.

Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την διαδικασία της ταυτοποίησης των στοιχείων σας στην στοιχηματική εταιρεία;

  1. Εάν θέλετε να είστε βέβαιοι πως τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα παραχωρηθούν σε κάποιον τρίτο τότε μπορείτε να γράψετε επάνω στο έγγραφο για χρήση από την τάδε εταιρεία.
  2. Στην περίπτωση που θα στείλετε φωτογραφία με την κάρτα σας, σας συμβουλεύουμε προηγουμένως να έχετε καλύψει τον τριψήφιο κωδικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
  3. Χρησιμοποιείστε ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή κάποια κάρτα στην οποία θα βάζετε τόσα χρήματα όσα θα θέλετε να παίξετε.

Μάθετε περισσότερα για το στοίχημα και για τις online στοιχηματικές εταιρείες

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο newlsetter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα αποκτήσετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε κατάλληλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και τους διακεκριμένους blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Η σωστή ενημέρωση είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις στο στοίχημα αποκτώντας πολλά κέρδη και αποφεύγοντας την ταλαιπωρία. Τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς ειδικός στο στοίχημα!

Δείτε περισσότερες συμβουλές για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.