«Θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ»

«Θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ»

ojupojpo

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου σχολίασε πως στο Περιστέρι επιθυμούν να διατηρήσουν τους Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηισαϊα.

Για τα ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Γιαννούλη μίλησε ο Βασίλης Μπέτσης, πρόεδρος του Ατρόμητου, στον «Libero FM».

Για το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες: «Είναι πάντα ένα παιχνίδι δύσκολο. Πάντα δυσκολευόμαστε εκεί. Μπορούσαμε να το είχαμε κλειδώσει αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα…»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Τα έφερε έτσι η κλήρωση και οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Κύπελλο. Εμείς φοβόμασταν τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ εμάς, πιστεύουμε πως θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για την πρόκριση».

Για τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ που δεν θα αγωνιστούν: «Έχουμε μάθει να τηρούμε τις συμφωνίες μας. Έτσι είναι τα δεδομένα, έτσι έγινε και στο πρωτάθλημα, έτσι θα γίνει και στο Κύπελλο. Είναι σοβαρές ελλείψεις για εμάς αλλά πιστεύουμε στο ρόστερ μας.

Συμφωνούμε ή μη, είναι συμφωνία. Δεν κατηγορούμε τον ΠΑΟΚ. Το αίτημα του ΠΑΟΚ είναι σωστό και προχωράμε, πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον Ατρόμητο: «Μια καινούργια ομάδα, ήρθαν κάποιες ισοπαλίες στην αρχή, αλλά η ομάδα ήθελε δέσιμο, είχαμε νέους παίκτες, νέο προπονητή και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Στην έδρα μας σαφώς είναι διαφορετικά, στα εκτός έδρας όμως έχουμε υπομονή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Βάζουμε στόχους την Ευρώπη και στο Κύπελλο να φτάσουμε τελικό. Αυτά θέσαμε εξ’ αρχής, αυτά ακολουθούμε. Αν προκύψει κάτι καλύτερο δεν θα το αφήσουμε, πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Για τη «μάχη» του πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο σταθερή ομάδα, όμως πιο έμπειρη στον πρωταθλητισμό η ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει πολύ καλή ομάδα… Φέτος το πρώταθλημα είναι καλύτερο και φαίνεται όχι μόνο στην κορυφή, αλλά και στις μικρομεσαίες ομάδες. Υπάρχουν καλύτερες διαιτησίες και δεν το λέω επειδή είμαστε εμείς ψηλά. Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια και πιστεύω πως το μυστικό είναι ότι δεν ασχολούμαστε με πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Καλό είναι να κοιτάμε τις ομάδες μας. Δεν θα πω πως δεν υπάρχουν κακές διαιτησίες αλλά ειναι σε καλύτερο επίπεδο».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Το γνωρίζαμε γι΄αυτό τον εντάξαμε. Βρήκε οικογένεια στον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να πω πως είναι δύσκολος, απλά βρήκε οικογένεια. Φαίνεται και στο αποτέλεσμα, δεν το λέμε απλά πως είναι οικογένεια. Τη βρήκε και εντάχθηκε. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε, για να δούμε αν μπορεί να μείνει. Θέλουμε να μείνουν και οι τρεις του ΠΑΟΚ. Είναι εξαίρετα παιδιά…».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.