Θέλετε να κερδίσετε στο στοίχημα; Δείτε 4 τρόπους

Θέλετε να κερδίσετε στο στοίχημα; Δείτε 4 τρόπους

stoixima

Θέλετε να κερδίσετε στο στοίχημα; Δείτε 4 τρόπους

Το στοίχημα είναι μια συνήθεια που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Πολλές φορές θα ακούσετε κάποιους να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό για να έχουν τα αναμενόμενα κέρδη στο στοίχημα.

Θα ακούσετε σίγουρα πολύπλοκα συστήματα και μαθηματικούς τύπους που θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει  μυστική συνταγή που ακολουθώντας την θα κερδίσετε χρήματα. Αυτό συμβαίνει αν αναλογιστούμε τους παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα που σίγουρα δε είναι σταθεροί.

Μπορείτε όμως με συγκεκριμένες συμβουλές που θα διαβάσετε παρακάτω να βελτιώσετε το παιχνίδι και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

1 Μελετήστε που θα ποντάρετε

Μελετήστε λεπτομερώς οτιδήποτε αφορά το σημείο που θέλετε να ποντάρετε. Το ιστορικό της ομάδας, οι νέες εξελίξεις και οι απουσίες είναι δεδομένα που θα επηρεάσουν με βεβαιότητα το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πριν κάνετε την επιλογή για το που θα ποντάρετε στο στοίχημα καλό θα ήταν να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους που το αφορούν.

2 Κάντε διαφορετικές επιλογές από τους άλλους

Οι κλασικοί παίκτες προσεγγίζουν τις γνωστές επιλογές. Στο στοίχημα, καλό θα ήταν αν γνωρίζετε πως τα κέρδη βρίσκονται στα μεγάλα πρωταθλήματα και αγώνες.

Αν ποντάρετε σε χαμηλότερες κατηγορίες που τα πονταρίσματα είναι λιγότερα τότε θα εντοπίσετε που πρέπει να παίξετε ώστε στο μέλλον να έχετε το κέρδος που αναζητάτε.

3 Καταγράψτε τα πάντα σε ένα αρχείο

Μπορεί να σας φαντάζει αρκετά κουραστικό να καταγράψετε όλες τις εξελίξεις σε ένα αρχείο. Ωστόσο, είναι μια πολύ χρηστική και σημαντική συμβουλή αφού με αυτό τον τρόπο θα συλλέγετε πληροφορίες για τις αποδόσεις και τα αποτελέσματα.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θέλετε να ποντάρετε μπορείτε να συμβουλεύεστε το συγκεκριμένο αρχείο και να βελτιώσετε τις επιλογές σας.

4 Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

Πριν ποντάρετε σε κάποια ομάδα φροντίστε να ξέρετε τα πάντα για την ομάδα. Τους προπονητές, του παίκτες , τα προηγούμενα παιχνίδια και τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων.

Καλό θα ήταν να έχετε παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της συγκεκριμένης ομάδας στο παρελθόν για να μπορέσετε να κρίνετε κατάλληλα και να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχημένης επιλογής.

Παρακολουθήστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και μετατρέψτε αυτές τις γνώσεις σε μεροκάματο από το στοίχημα.

5 Κάντε ένα υπολογισμό χρημάτων

Πολλές φορές όταν παίζετε στοίχημα μπορεί να παρασυρθείτε λόγω της έντασης της στιγμής και να ποντάρετε περισσότερα χρήματα από όσο είχατε υπολογίσει αρχικά.

Για αυτό τον λόγο πρέπει να έχετε κάνει ένα μικρό υπολογισμό από την αρχή για το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως καθώς πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *