Τακτική στοιχήματος Draw no Bet

Τακτική στοιχήματος Draw no Bet

taktiki-stichimatos-draw-no-bet-1

Τακτική στοιχήματος Draw no Bet

Draw bet ή Στοίχημα χωρίς Ισοπαλία και Ισοπαλία όχι Στοίχημα είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ασφαλείς τεχνικές στοιχήματος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πρόκειται για μια τεχνική η οποία προτιμάτε από τους μεγαλύτερους παίχτες στοιχήματος.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, ακόμη κι αν είστε αρχάριος στο στοίχημα, να έχετε βρεθεί σε κάποια συζήτηση η οποία γίνεται σε φιλικό επίπεδο και στην οποία κάποιος θα αναφέρει την Draw no Bet τακτική σχετικά με το στοίχημα και το κουπόνι στοιχήματος.

Για πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι εννοούμε όταν μιλάμε για την Draw no Bet τακτική.

Draw no Bet ποντάρισμα

Για να καταλάβουμε καλύτερα το τι συμβαίνει όταν ποντάρουμε σε ένα στοίχημα με την Draw no Bet τακτική θα σας παρουσιάσου ένα απλό παράδειγμα στο οποίο δύο φίλοι, ο Α και ο Β που πίνουν τον καφέ τους και παρακολουθούν ένα ματς με τις αγαπημένες τους ομάδες ποντάρουν μεταξύ τους. Ο ένας υποστηρίζει την νίκη της αγαπημένης του ομάδα και ο άλλος την νίκη της αντίπαλης. Πάμε ένα στοίχημα; Λέει ο ένας στον άλλο και υπόσχονται 10 ευρώ ο έκαστος για την περίπτωση που χάσουν.

Αν λοιπόν η ομάδα του Α κερδίσει τότε ο Α θα κερδίσει 10 ευρώ, ενώ αντίστοιχα εάν η ομάδα του Α χάσει στον αγώνα ο Α θα χάσει 10 ευρώ. Στην περίπτωση όμως που το ματς λήξει και οι δύο αντίπαλες ομάδες έρθουν σε ισοπαλία κανείς δεν χάνει τίποτα και ο καθένας κρατάει τα 10 ευρώ που είχε αρχικά ποντάρει στην τσέπη του.

Πως θα ποντάρω με την Draw no Bet σε ένα στοίχημα;

Εάν λοιπόν έχετε ισχυρή αίσθηση και πεποίθηση ότι μια ομάδα θα κερδίσει έναντι μίας άλλης και θέλετε να ποντάρετε σε αυτό το ενδεχόμενο 30 ευρώ τότε με την Draw no Bet τακτική θα πρέπει να ποντάρετε 21 ευρώ στην νίκη αυτής της ομάδας και 9 ευρώ στην ισοπαλία.

Ο διαχωρισμός αυτός των ποσών προκύπτει ως εξής:

  • έστω ότι το ενδεχόμενο στο οποίο ποντάρετε έχει απόδοση 5,
  • ενώ το Χ έχει απόδοση 3,30

για να βρείτε πόσα θα ποντάρετε και που διαιρείτε το ποσό που επιθυμείτε να ποντάρετε με την απόδοση του Χ έτσι ώστε στην περίπτωση της ισοπαλίας το ποσό που ποντάρατε σε αυτή θα πολλαπλασιαστεί με την απόδοσή της και θα σας δώσει τα χρήματα ακριβώς που είχατε ποντάρει στο σύνολο του στοιχήματος.

Παίζοντας με αυτή την τεχνική ελαττώνετε σημαντικά τις πιθανότητες μιας πιθανής ήττας.

Μάθε για το Draw no Bet από τους επαγγελματίες στο στοίχημα

Συνδύασε τις παραπάνω συμβουλές με την εγγραφή σου στο newlsetter της online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα εκπλαγείς από εσένα τον ίδιο αλλά και τα αποτελέσματα των επιτυχημένων προβλέψεών σου.

Μάθε να διαβάζεις τις απόψεις των πιο διακεκριμένων Tipsters στοιχήματος αλλά και blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.