Τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της Arbitrage τεχνικής στοιχήματος

Τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της Arbitrage τεχνικής στοιχήματος

ARBITRAGE ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της Arbitrage τεχνικής στοιχήματος

Η Arbitrage τεχνική στοιχήματος, ή αλλιώς η Sure Betting τεχνική στοιχήματος, είναι η τεχνική που κάνει το κουπόνι στοιχήματος πιο πολύ επένδυση παρά παιχνίδι τζόγου.

Στο στοίχημα λοιπόν αυτό που ξέραμε μέχρι και σήμερα είναι ότι ποντάρουμε σε ένα πιθανό ενδεχόμενο για την κατάληξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για παράδειγμα. Με την τεχνική αυτή στην ουσία ποντάρεις σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες έτσι ώστε να μπορείς να είσαι κερδισμένος οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη του ματς.

Arbitrage τεχνική στοιχήματος: Θετικά σημεία

Υπάρχουν 2 βασικά θετικά σημεία στην περίπτωση που επιλέξουμε να ποντάρουμε με την Arbitrage στρατηγική στοιχήματος. Το πρώτο και το πιο προφανές είναι η δυνατότητα που σου προσφέρει να καταφέρεις να αποκομίσεις κέρδη ποντάροντας στο στοίχημα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ακόμη και ανεξάρτητα από το πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς.

Παίζοντας με αυτόν τον τρόπο μπορεί να θεωρήσει κανείς πως πλέον αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί ένα παιχνίδι τζόγου καθώς δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο ήττας, μιας και η νίκη είναι δεδομένη από την αρχή, θα μπορούσαμε λοιπόν να το συσχετίσουμε πιο πολύ με μία παραγωγική επένδυση χρημάτων.

Το δεύτερο θετικό σημείο είναι ότι πρόκειται για μια σχετικά εύκολη στρατηγική. Αυτό που απαιτείτε είναι να διαθέτουμε υπομονή και επιμονή στο να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η τακτική και μετά να κάνουμε σωστά τους κατάλληλους υπολογισμούς.

Arbitrage τεχνική στοιχήματος: Αρνητικά σημεία

Ωστόσο αυτή η στρατηγική στοιχήματος έχει και τα αρνητικά της σημεία τα οποία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Μπορεί λοιπόν αρχικά να φαίνεται σχετικά εύκολο να βγάλει κανείς κέρδος εάν εντοπίσει μεγάλη διαφορά αποδόσεων για τα πιθανά ενδεχόμενα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα από στοιχηματική εταιρεία σε στοιχηματική εταιρεία, αλλά η διαδικασία του εντοπισμού τους δεν είναι και τόσο εύκολη.

Υπάρχουν πάρα πολλοί σαν κι εσένα κι εμένα εκεί έξω που ψάχνουν για μία ευκαιρία σαν κι αυτή και θα ορμήσουν σαν τα κοράκια μόλις την εντοπίσουν. Οπότε θα πρέπει να είσαι αρκετά γρήγορος εάν θέλεις να μην σε προλάβουν και δράσουν πριν από εσένα.

Εάν λοιπόν θέλεις να αποκομίσεις υψηλά κέρδη θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο να ψάχνεις ανάμεσα στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες και τους bookmakers. Επίσης θα πρέπει να διαθέτεις ένα καλό κεφάλαιο για να επενδύεις στα πονταρίσματα σου γιατί μπορεί τα κέρδη να είναι σίγουρα αλλά αν το πόσο είναι μικρό τότε θα είναι μηδαμινά, τζάμπα η φασαρία λοιπόν και ο χρόνος που θα έχεις αφιερώσει μέχρι τότε.

Συμβουλές πονταρίσματος με την Arbitrage τεχνική στοιχήματος

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την Arbitrage τεχνική στα πονταρίσματα σας τότε οι ακόλουθες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας:

  • Επικεντρωθείτε σε παιχνίδια που έχουνε 2 πιθανά αποτελέσματα. Καλύτερα να ξεκινήσετε λοιπόν με το άθλημα του volley και αφού αποκτήσετε αρκετή εμπειρία να προχωρήσετε και στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.
  • Βρείτε μόνοι σας τις Arbitrage ευκαιρίες. Μπορεί να θέλει περισσότερο χρόνο από το όταν θα χρησιμοποιήσετε έναν έτοιμο αλγόριθμο εντοπισμού αυτών είναι όμως πιο αξιόπιστη λύση που με τον καιρό θα σας προσφέρει και τον κατάλληλο βαθμό εμπειρίας.
  • Δημιούργησε λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρείες. Είναι καλό να έχεις λογαριασμό σε διάφορες στοιχηματικές εταιρείες έτσι ώστε όταν σου δοθεί η ευκαιρία να ποντάρεις άμεσα χωρίς να χάσεις χρόνο για δημιουργία λογαριασμού.
  • Κάνε ομαδικό παιχνίδι. Επειδή ισχύει πως 2 ζευγάρια μάτια είναι καλύτερα από ένα και επίσης ισχύει ότι 2 πορτοφόλια είναι καλύτερα από ένα, η συμβουλή μας είναι να δημιουργήσεις μία ομάδα με κάποιους φίλους σου και να ψάχνετε μαζί για ευκαιρίες και να ποντάρετε μαζί έτσι ώστε να μπορείτε να επενδύετε μεγαλύτερα κεφάλαια και να απολαμβάνετε περισσότερα κέρδη.

Μάθε για τις τεχνικές στοισχήματος από το infobeto

Εάν επιθυμείς να γίνεις άσσος στο στοίχημα τότε κάνε την εγγραφή σου στο newlsetter της online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα εκπλαγείς από εσένα τον ίδιο αλλά και τα αποτελέσματα των επιτυχημένων προβλέψεών σου.

Εδώ θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ, για το Ασιατικό Χάντικαπ αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι προκειμένου να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής.

Μάθε να παίζεις μπάλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.