Σύστημα Trixie: Βασικές οδηγίες προς ναυτιλομένους

Σύστημα Trixie: Βασικές οδηγίες προς ναυτιλομένους

ΣΥΣΤΗΜΑ TRIXIE

Σύστημα Trixie: Βασικές οδηγίες προς ναυτιλομένους

Το στοίχημα θα μπορούσε να παρομοιαστεί με έναν τεράστιο Ωκεανό γεμάτο νησιά, αυτό που χρειάζεται να κάνει ο ναυτιλόμενος είναι να επιλέξει σε ποιο από αυτά τα νησιά επιθυμεί να πιάσει στεριά, για λίγο γιατί μετά και πάλι θα αλλάξει.

Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν θα έχετε ήδη καταλάβει πως όταν πρόκειται για το κουπόνι στοιχήματος υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από συστήματα στοιχήματος που μπορεί κάποιος παίχτης να ακολουθήσει.

Ένα από τα πιο αγαπημένα συστήματα στοιχήματος είναι και το σύστημα Trixie.

Πως παίζεται το σύστημα Trixie;

Το σύστημα στοιχήματος Trixie αποτελείται από 4 συνολικά στήλες όπου οι 3 από αυτές περιέχουν δυάδες και 1 περιέχει μία τριάδα. Ο παίχτης λοιπόν θα επιλέξει να ποντάρει σε 3 αγώνες. Εν λοιπόν θεωρήσουμε πως έχουμε τον Αγώνα 1, τον Αγώνα 2 και τον Αγώνα 3 οι 4 στήλες θα σχηματιστούν ως εξής:

Στήλη 1: Αγώνας 1 και Αγώνας 2

Στήλη 2: Αγώνας 1 και Αγώνας 3

Στήλη 3: Αγώνας 2 και Αγώνας 3

Στήλη 3: Αγώνας 1 και Αγώνας 2 και Αγώνας 3

Άρα λοιπόν γίνεται κατανοητό πως για να πληρωθούμε για παράδειγμα την Στήλη 3 θα πρέπει να επαληθεύουν οι προβλέψεις μας για τον Αγώνα 2 και τον Αγώνα 3.

Στην περίπτωση που επαληθευτούν και οι 3 αγώνες τότε τα κέρδη του παίχτη στο συγκεκριμένο στοίχημα θα είναι πολλαπλασιασμένα καθώς θα εισπράξει κέρδη για όλες τις δυάδες αλλά και για την τριάδα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στο σύστημα Trixie;

Το πλεονέκτημα στην τακτική στοιχήματος Trixie είναι ότι μπορεί κάποιος παίχτης να ποντάρει σε περισσότερα στοιχήματα με ένα μικρότερο ρίσκο από ότι σε άλλες περιπτώσεις συστημάτων στοιχήματος μιας και για να βγει νικητής αρκεί να κερδίσει σε 2 από τα στοιχήματα.

Βρείτε τώρα τις απαντήσεις που αναζητάτε για το στοίχημα στο infobeto

Για να μπορέσετε να εκπαιδευτείτε σωστά στο παιχνίδι τους στοιχήματος και να μάθετε να ξεχωρίζετε με ακρίβεια τους στοιχηματικούς όρους θα πρέπει να φροντίσετε να λαμβάνετε την σωστή ενημέρωση από τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο newlsetter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα αποκτήσετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε κατάλληλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και τους διακεκριμένους blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Δείτε περισσότερες συμβουλές για το στοίχημα:

  • Μάθετε τον τύπο στοιχήματος Trixie
  • Μονό αποδεκτό στοίχημα, η σίγουρη κατεύθυνση προς το ταμείο
  • Κουπόνι opap live και ζωντανό στοίχημα (live betting)
  • Τι είναι τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και ποια η διαφορά τους με τους bookmakers

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.