Συνεχίζει να στηρίζει τους κατοίκους της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Συνεχίζει να στηρίζει τους κατοίκους της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους συνεργάτες του ότι ο Ολυμπιακός θα επιμείνει για όσο διάστημα χρειαστεί και ανεξαρτήτως κόστους σε αυτή την πρωτοβουλία, τουλάχιστον μέχρι η καθημερινότητα των κατοίκων της Μάνδρας να επανέλθει σε… ανθρώπινα επίπεδα.
Την Τετάρτη (6/12) λοιπόν, ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες. Το σχετικό δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ:

“Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται!

Για εικοστή ημέρα, λοιπόν, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Άρχισε στις 17 Νοεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Και την Τετάρτη (6/12), ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες.

1811867
1811880

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μαζί με κατοίκους της περιοχής και τη σημαντική βοήθεια του γερανού που διέθεσε αποκλειστικά ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, απεγκλώβισαν τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα από πυλωτή πολυκατοικίας.

Ακόμα, μοιράστηκαν ρούχα της ομάδας μας σε μαθητές γυμνασίου της Μάνδρας και εργαλεία καθαρισμού από τις λάσπες, στους κατοίκους της περιοχής της δυτικής Αττικής.

1811815
1811795
1811837

Στο μεταξύ, η δουλειά συνεχίζεται. Τα μηχανήματα που ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει συνεχίζουν καθημερινά (όπως και σήμερα Τετάρτη), να καθαρίζουν δρόμους της πόλης και όπου υπάρχει λάσπη, η οποία έπνιξε τα πάντα.

Σε πολλά διαφορετικά σημεία δούλευαν για ακόμα μία ημέρα πυρετωδώς, τα φορτηγά και τα χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα.

1811799
1811862

Η βοήθεια του Θρύλου δεν σταματά εδώ και θα συνεχιστεί, όπως έχει τονιστεί, για όσο διάστημα ακόμη χρειαστεί. Η ανακούφιση των ανθρώπων που υποφέρουν, σε αυτή τη δύσκολη ώρα, είναι προτεραιότητα του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της χώρας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.