Συνάντηση της Λίγκας με κυβερνητικά στελέχη για το Στοίχημα

Συνάντηση της Λίγκας με κυβερνητικά στελέχη για το ΣτοίχημαΑντιπροσωπεία της Tremendous League θα συναντηθεί αύριο (3/8) με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να θέσει το -μείζον για τις περισσότερες ΠΑΕ της κατηγορίας- θέμα της καταβολής των χρημάτων από το Στοίχημα.

Η ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι χρήματα δεν πρόκειται να διατεθούν πριν από τις αρχές του νέου έτους έφερε αναταραχή και όχι μόνο στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, αλλά και στη Tremendous League 2, τον ΕΣΑΚΕ (Α1 Ανδρών μπάσκετ) και τη Volley League (Α1 Ανδρών βόλεϊ).

Η διοργανώτρια αρχή είχε θέσει το θέμα πριν από μερικές ημέρες, όταν στην κλήρωση (25/7) του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε δηλώσει ότι «οι ημερομηνίες παίρνουν διαρκώς αναβολές και δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες συναντήσεις για να δοθεί λύση».

Ως εκ τούτου, αύριο θα ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τα στελέχη της κυβέρνησης. Σε περίπτωση που αυτές δεν ικανοποιήσουν τη διοργανώτρια αρχή αναμένονται αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για την Παρασκευή 19 Αυγούστου με την αναμέτρηση Βόλος-Αστέρας Τρίπολης.

Resource connection

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.