Συμβουλές για την εγγραφή σας σε κάποια online στοιχηματική εταιρεία

Συμβουλές για την εγγραφή σας σε κάποια online στοιχηματική εταιρεία

symvoules-gia-tin-engrafi-sas-se-kapia-online-stichimatiki-eteria-1

Συμβουλές για την εγγραφή σας σε κάποια online στοιχηματική εταιρεία

Τα τελευταία χρόνια το internet έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Πλέον έχουμε μάθει να ψωνίζουμε αλλά και να πληρώνουμε λογαριασμούς χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθούμε από την ηρεμία τους προσωπικού μας χώρου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην υπάρξει και online επιλογή για το στοίχημα, το αγαπημένο πλέον παιχνίδι πολλών Ελλήνων.

Εάν βρεθήκατε σε αυτό το άρθρο επειδή ενδιαφέρεστε να παίξετε κι εσείς online στοίχημα αλλά θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας σε κάποια online στοιχηματική εταιρεία τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και να διαβάσετε τις συμβουλές που ακολουθούν.

1. Είσαστε σίγουροι πως γνωρίζετε όλες τις προϋποθέσεις για την εγγραφή σας στην στοιχηματική εταιρεία;

Η εγγραφή στην στοιχηματική εταιρεία απαιτεί να πληρείτε κάποια βασικές προϋποθέσεις. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην περίπτωση που είστε κάτω των 21 ετών, αν λοιπόν είστε μικρότερος από αυτή την ηλικία τότε λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να κάνετε κάποια υπομονή και μέχρι τότε μπορείτε να εκπαιδεύεστε παίζοντας με το κλασικό κουπόνι οπαπ. Έτσι θα μάθετε καλύτερα και τι σημαίνει υπεύθυνο παιχνίδι.

Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στην διάθεσή σας κάποιον ενεργό λογαριασμό e-mail και κάποιον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό. Για την καταβολή των χρημάτων από και προς την στοιχηματική εταιρεία μπορείτε αντί του λογαριασμού να χρησιμοποιήσετε και κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

2. Επιλέξτε μία αξιόπιστη στοιχηματική εταιρεία

Στην Ελλάδα μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε online στοίχημα ολοκληρόνωντας την εγγραφή σας σε κάποια από τις 24 στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα. Εμείς σας προτείνουμε τις 5 πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες:

3. Μην παρασύρεστε από το μεγάλο μπόνους εγγραφής στην στοιχηματική εταιρεία

Το μεγάλο μπόνους εγγραφής πολλές φορές μπορεί να κρύβει παγίδες των bookmarkers. Πρώτον είναι ο πιο εύκολος τρόπος να προσελκύσουν έναν παίχτη ο οποίος είναι καινούργιος και δεν έχει βαθιά γνώση των τεκταινόμενων.

Διαβάστε αναλυτικά λοιπόν τις υποχρεώσεις που φέρνει το μπόνους έτσι ώστε να είστε ακόμη πιο βέβαιοι πως μπορείτε να το πάρετε.

4. Επιλέξτε την στοιχηματική εταιρεία με την χαμηλότερη γκανιότα

Η γκανιότα δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κέρδος που έχει ο bookmarker και είναι ευθέως αντίστροφη με το δικό σας κέρδος. Η εταιρεία λοιπόν με την χαμηλότερη γκανιότα θα σας δώσει και το υψηλότερο κέρδος.

Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στις εταιρείες που αμφιταλαντεύεστε μπορείτε απλά να συγκρίνετε τις αποδόσεις που δίνουν στην περίπτωση του under/ over. Η εταιρεία της οποίας οι αποδόσεις θα είναι πιο κοντά στο 2 θα είναι και αυτή με την μικρότερη γκανιότα.

5. Φροντίστε να ενημερώνεστε σωστά για τις στοιχηματικές εταιρείες

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το στοίχημα και για τις στοιχηματικές εταιρείες τόσο πιο δύσκολο είναι να πέσετε θύμα αυτών που θέλουν να σας ξεγελάσουν. Μην παραλείπετε λοιπόν την καθημερινή σας ενημέρωση από του tipsters, τους bloggers αλλά και από τους απλούς παίχτες στα forum στοιχήματος.

Επίσης μία απλή εγγραφή στο newsletter της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχήματος είναι αρκετή για να δέχεστε ενημερώσεις με όλα τα νέα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και τις αναλυτικές οδηγίες στοιχήματος!

Δείτε περισσότερες συμβουλές για το στοίχημα και για το online στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *