Συμφωνία με τη Ραπίντ Βιέννης για το άδοξο κιτρινόμαυρο τέλος του Τρίστασον

Συμφωνία με τη Ραπίντ Βιέννης για το άδοξο κιτρινόμαυρο τέλος του Τρίστασον

1762569 2

Μπορεί η απόκτηση του Τρίστασον το καλοκαίρι, με δανεισμό από την Ραπίντ, να έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον ελληνικό Τύπο αλλά η συνέχεια απέδειξε ότι αυτός (ο ενθουσιασμός) δεν είχε καμία βάση. Ο διεθνής Ισλανδός εξτρέμ δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ και αυτό είχε ως συνέπεια να μην παίζει ουσιαστικά ποτέ, με συνέπεια να μην υπάρχει λόγος να παραμένει στο ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.

Η αποχώρηση του μάλλον είναι το καλύτερο για όλους και έτσι θα γίνει, αφού οριστικοποιήθηκαν όλα σε συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με αυτούς της Ραπίντ επί αυστριακού εδάφους. Μια συνάντηση, στην οποία υπήρξε συμφωνία για το τέλος του δανεισμού του Τρίστασον, με τις υπογραφές μάλιστα να έχουν ήδη μπει. Απλά, για να μπει και το τυπικό τέλος, θα πρέπει να υπογράψει και ο ποδοσφαιριστής την λύση του δανεισμού του και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μάλμε.

Οι Σουηδοί το καθυστερούν λίγο το θέμα επειδή, όπως φαίνεται, δεν θέλουν τον δανεισμό του Τρίστασον αλλά την αγορά του, με την ΑΕΚ να περιμένει για το τυπικό τέλος αυτής της υπόθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.