Συμφωνία ΕΣΑΠ – ΠΑΣΑΠ με τη μεσολάβηση της ΕΟΠΕ

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Γ.Γ. του ΠΑΣΑΠ Ηλίας Λάππας παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου κατέληξαν σε συνολική συμφωνία για το σύνολο των άρθρων του κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ – Αθλητών που θα δώσει λύσεις σε μεγάλα αδιέξοδα των τελευταίων ετών.

Η συμφωνία δόθηκε στους νομικούς συμβούλους της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ για επεξεργασία και την Δευτέρα θα σταλεί στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να το υπογράψει και να το επικυρώσει.

Ο κανονισμός σχέσεων θα αποτελέσει το νομικό κώδικα που θα καθορίζει τις σχέσεις και τα όρια των δικαιωμάτων των ΤΑΑ και των επαγγελματιών αθλητών.

Στον κανονισμό μεταξύ άλλων προβλέπονται συμφωνίες διακανονισμών παλιών οφειλών, όροι των συμβολαίων, σχέσεις εργασίας και διάρκεια συμβολαίων και αποζημιώσεις σε περίπτωση καραντίνας λόγω πανδημίας.

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μαρτίνς: "Ο Κάιπερς εντυπωσιάζει, απαραίτητος ο Μπρούνο"

“Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β’ μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια”. Για τις κινήσεις του με τις αλλαγές […]