Οι στοιχηματικοί όροι που πρέπει να γνωρίζεις

Οι στοιχηματικοί όροι που πρέπει να γνωρίζεις

stoiximatikoi-oroi-prepei-na-gnorizeis

Οι στοιχηματικοί όροι που πρέπει να γνωρίζεις

Όταν είσαι παίκτης, οφείλεις όχι μόνο να παίζεις, αλλά και να γνωρίζεις τους στοιχηματικούς όρους που χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη σημασία τους, διότι θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.

Το λεξιλόγιο λοιπόν του στοιχήματος είναι αναγκαίο γι αυτούς που παίζουν στοίχημα καθώς χωρίς αυτές μπορούν να χαθούν πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες και να γίνει η ενασχόλησή σας πιο δύσκολη. Παρακάτω βλέπουμε τους πιο σημαντικούς όρους:

Draw no bet

Θα το διαβάσετε και dnb, αλλά και “ισοπαλία όχι στοίχημα” και σημαίνει ότι η στοιχηματική εταιρία ή το site προγνωστικών στοιχημάτων, αφαιρεί την ισοπαλία από από την εξίσωση και αν το ματς λήξει χωρίς νικητή, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Πρόκειται για ένα είδος ασφάλειας, με τον άσσο και το διπλό να πληρώνουν λιγότερα, από ότι θα πλήρωναν σε περίπτωση ισοπαλίας. Ο όρος DNB, αναφέρεται επίσης ως “γηπεδούχος όχι στοίχημα” και “φιλοξενούμενους όχι στοίχημα”.

Ασιατικό Χάντικαπ

Είναι ένας τρόπος για να παίζεις στοίχημα με κάποιου είδους κάλυψη. Αυτό που κάνει, είναι να  μειώνει τα πιθανά αποτελέσματα (από τρία σε δύο), με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα κέρδους.  Το Draw no Bet είναι θα λέγαμε ένα μέρος του ασιατικού χάντικαπ.

Το  Draw no Bet θα το βρείτε ως 0. Έτσι το συμβολίζουν οι εταιρείες που το προσφέρουν. Έτσι το +0.5 και -0.5 είναι το χάντικαπ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν το ματς έρθει ισοπαλία ή ήττα, τότε το -0.5 χάνει και πληρώνεται όταν υπάρξει νίκη της ομάδας. Αντίθετα το +0.5 πληρώνεται σε ισοπαλία η νίκη και χάνει στην ήττα.

Γκανιότα

Με τον όρο Γκανιότα, αναφερόμαστε στο σίγουρο κέρδος που έχει η εταιρία στοιχήματος σε ένα παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι  όσο πιο μεγάλη είναι η γκανιότα, τόσο μικρότερα κέρδη έχει το άτομο που παίζει στοίχημα.

Goal /goal & no goal

Εδώ μιλάμε για ένα ειδικό στοίχημα. Στην περίπτωση του Goal/goal η αλλιώς αμφίτερμα ( αμφίσκορο ή goal), θέλετε να σκοράρουν και οι δυο αντίπαλοι. Δεν έχει σημασία αν βάλουν από ένα γκολ, είναι σε ισοπαλία ή έχουν μεγάλη διαφορά.

Στην περίπτωση του No goal, θέλετε να συμβεί, ακριβώς το αντίθετο για να πληρωθείτε.

Push ή μονάδα

Ο όρος αυτός, αναφέρεται στην επιστροφή πονταρίσματος. Όταν ένα στοίχημα είναι άκυρο, τότε θεωρείται ως μονάδα ή push. Δηλαδή, αφορά την περίπτωση κατά την οποία το ποσό σας επιστρέφεται, για οποιοδήποτε λόγο κριθεί αυτό απαραίτητο.

Παρολί

Με το Παρολί, έχουμε όχι μόνο ένα στοίχημα, αλλά ένα συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχηματικών επιλογών σε ένα κουπόνι. Για να κερδίσει, θα πρέπει να είναι όλα επιτυχημένα, ενώ δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους.

Σύστημα 

Το σύστημα, είναι το κουπόνι με 2 ή περισσότερα γεγονότα, με τον παίκτη να ζητάει να έχουν ορθότητα κάποια από αυτά, αναλόγως το σύστημα που επέλεξε. Σε ένα σύστημα 3/4 θα πρέπει να είναι επιβεβαιωμένες τουλάχιστον οι 3 επιλογές του, ώστε να υπάρξει το ελάχιστο κέρδος.

Το κέρδος είναι μεγαλύτερο, ανάλογα με το πόσα είναι τα επιτυχημένα γεγονότα που έχει επιτύχει. Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερα κέρδη.

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ, πρέπει να υπάρχει προβάδισμα σε μία από τις δύο ομάδες. Η διαφορά με το Ασιατικό Χάντικαπ, είναι ότι εδώ έχουμε 3 αποτελέσματα (μαζί με την ισοπαλία) και όχι 2 που θα βρούμε στο Ασιατικό.

Τα δύο λοιπόν αποτελέσματα (χάσιμο ή νίκη της ομάδας), αναφέρονται στο ασιατικό χάντικαπ, ενώ όταν υπάρχει σε αυτά η ισοπαλία, μιλάμε για τρία αποτελέσματα και άρα για το ευρωπαϊκό χάντικαπ.

Για την ισοπαλία, θα πρέπει η ομάδα που το χάντικαπ είναι κατά της να νικήσει με ένα γκολ διαφορά. Για διπλό χάντικαπ, θα πρέπει η εν λόγω ομάδα να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Παίξτε on-line στοίχημα

Το infobeto, είναι από τα παλαιότερα και πιο γνωστά site προγνωστικών στοιχημάτων στην Ελλάδα, και είναι φιλικό προς τους χρήστες του. Αναλύει τα αθλητικά δρώμενα και δίνει τα καλύτερα προγνωστικά, για μεγαλύτερο κέρδος. Παίξτε στοίχημα από τη σελίδα του infobeto και δείτε τα κέρδη σας να μεγαλώνουν.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.