Στοίχημα vs Ασιατικά Χάντικαπ

Στοίχημα vs Ασιατικά Χάντικαπ

stoixima-hang-cheng-ta-asiatika-xantikap-1

Στοίχημα vs Ασιατικά Χάντικαπ

Αν ο τίτλος του άρθρου περιείχε την ερώτηση “Εσείς τι θα προτιμούσατε να παίξετε, στοίχημα ή ασιατικά χάντικαπ” τότε οι περισσότερες απαντήσεις θα ήταν υπέρ του στοιχήματος. Η δύναμη της συνήθειας βλέπετε είναι πολύ μεγάλη.

Τόσο μεγάλη που πολλές φορές μας κάνει να ακολουθούμε τυφλά τη μάζα ή τις διαφημίσεις του κουπονιού οπαπ στην τηλεόραση που παραβλέπουμε να προσμετρήσουμε πιο σημαντικούς παράγοντες όπως για παράδειγμα πιο θα ευνοούσε πιο πολύ την τύχη αλλά και την τσέπη μας.

Ποια είναι η γκανιότα στο στοίχημα και ποια στα ασιατικά χάντικαπ

Όταν μια στοιχηματική εταιρεία, ένας bookmarkers δίνει ένα παιχνίδι για ποντάρισμα προφανώς και δεν το κάνει για την ψυχή του αλλά για την τσέπη του και αυτό ισχύει και στις 2 περιπτώσεις του στοιχήματος αλλά και των ασιατικών χάντικαπ ή αλλιώς των Hang Cheng όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν στην Ασία.

Αυτό το κέρδος που θα βάλει στην τσέπη του ο bookmarker είναι και η αποκαλούμενη γκανιότα. Αν λοιπόν προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα με βάση τη λογική θα συμπεράνουμε το εξής απλό ότι όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό της γκανιότας τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσοστό που θα πληρωθεί ένας παίχτης για τα κέρδη του.

Συνεπώς αν παρατηρήσουμε 2 παίχτες, έναν που επιλέγει το στοίχημα και έναν που επιλέγει τα χάντικαπ, θα δούμε σε βάθος χρόνου ότι ο δεύτερος θα είναι κατά πολύ πιο κερδισμένος.

Ποια είναι η γκανιότα του 1Χ2 στο στοίχημα και ποια είναι η γκανιότα του 1Χ2 στα ασιατικά χάντικαπ;

Το 1Χ2 περιγράφει στην ουσία έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όπου 1 είναι η περίπτωση που θα κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα, Χ είναι οι περίπτωση όπου οι δύο ομάδες θα έρθουν σε ισοπαλία και 2 η περίπτωση όπου θα κερδίσει η ομάδα που φιλοξενείται στο γήπεδο.

Για να καταλάβουμε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στο κέρδος ενός παίχτη ας πούμε απλά πως σε αυτό το ποντάρισμα η γκανιότα στο στοίχημα μπορεί να είναι από 5% έως και 10% ενώ στην περίπτωση των χάντικαπ η γκανιότας περιορίζεται στο 2%.

Η σωστή ενημέρωση θα σε κάνει νικητή είτε πρόκειται για στοίχημα είτε για ασιατικά χάντικαπ

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν σε σχετικό μας άρθρο, το στοίχημα είναι περισσότερο παιχνίδι δεξιοτήτων παρά απλό παιχνίδι τύχης. Για τον λόγο αυτό αν επιθυμείς να κερδίσεις θα πρέπει να φροντίσεις να αντλείς αλλά και να φιλτράρεις την πληροφορία από πολλές διαφορετικές πηγές όπως είναι οι Tipsters, οι blogger στοιχήματος και τα στοιχηματικό forum.

Μια άλλη πολύ καλή τακτική θα ήταν να κάνετε εγγραφή newsletter στο και να ενημερώνεστε χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε από μόνοι σας για ότι νεότερο στο χώρο.

Δείτε ακόμη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.