Στόχος της Σπανουδάκη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Στόχος της Σπανουδάκη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού


Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ετοιμάζεται για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, στοχεύοντας σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (4-7/3).

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη δε γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει με τους αγώνες του χειμώνα, ωστόσο όπως στο σύνολό τους οι αθλητές και αθλήτριες έχει προχωρήσει στον απαραίτητο προγραμματισμό.

Σύμφωνα με αυτόν θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ στις 30 Ιανουαρίου, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 5 Φεβρουαρίου και του Ντόρτμουντ στις 7 του ίδιου μήνα.

«Ναι μεν, έχουμε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας στα τρία μίτινγκ, παρόλα αυτά περιμένουμε διευκρινήσεις σχετικά με τη μετακίνηση μας και το κυρίως με το τι ισχύει στο θέμα της καραντίνας. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν αγώνα για να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε τρέξει πέρυσι τον χειμώνα. Στο πλάνο μας είναι και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής της.

Η Σπανουδάκη, με ατομικό ρεκόρ 7.29 στα 60 μ. και 11.27 στα 100 μ., δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα ως προς τη διεκδίκηση του ορίου συμμετοχής (7.40) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.