Σκουρτόπουλος: Δεν μπορούμε να υποτιμάμε τον αρχηγό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ

Σκουρτόπουλος: Δεν μπορούμε να υποτιμάμε τον αρχηγό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ

1805146

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στη σημαντική συνεισφορά όλων των παικτών του στην εθνική ομάδα και τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος.

Ο προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» είπε μετά τη νίκη επί του Ισραήλ: «Αυτήν τη φορά είχαμε εικόνα. Δουλέψαμε και ετοιμαστήκαμε σωστά. Μπήκαμε λίγο νωθρά. Κάποια παιδιά ήθελαν να δείξουν κάτι παραπάνω και ίσως αυτό να δημιούργησε ένα θέμα. Αλλά, ισορρόπησαν τα σχήματα. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης και προσήλωσης. Σίγουρα μπορούσαν να το κάνουν. Εστιάσαμε στα επιθετικά ριμπάουντ και το τρανζίσιον. Δεν είχαμε θέμα στην επίθεση. Δεν είμαστε σταθερή ομάδα, αλλάζαμε σχήματα συνέχεια. Όλα πήγαν καλά. Χτυπήσαμε τα πικ εν ρολ, βάλαμε εύκολα καλάθια και στο τέλος προσφέραμε και θέαμα».

Για το βάθος του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε: «Αυτό μπορούμε να το διαβεβαιώσουμε. Το ελληνικό μπάσκετ έχει και θα συνεχίσει να έχει βάθος. Στους νέους, βάζουμε κι ενδιάμεσους, λόγω της καλής ηλικίας. Η δεξαμένη είναι μεγάλη και αξιολόγη. Δεν μπορεί να υποτιμάμε τον αρχηγό της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Πέρασα μια ωραία εβδομάδα μαζί τους. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.