Σε πλειστηριασμό το AEL FC Arena

Σε πλειστηριασμό το AEL FC Arena

ioerghrieogh

Και εκεί που στην ΑΕΛ κοίταζαν τα μεταγραφικά και την ενίσχυση της ομάδας ενόψει του Ιανουαρίου, ήρθε μια εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου να τα αλλάξει όλα. Συγκεκριμένα το AEL FC Arena θα μπει σε πλειστηριασμό λόγω των χρεών του Κώστα Πηλαδάκη που φτάνουν τα 53.000.000 ευρώ.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το ότι κίνηση για την αγορά του θα κάνει ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 17.000.000 ευρώ και όπως μας τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος είτε μεμονωμένα, είτε μαζί με τον Δήμο της Λάρισας θα γίνει κίνηση για αγορά του στολιδιού της πόλης.

Εννοείται πως η πιθανή αγορά του μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο αν τελικά πέσει η τιμή ή βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ο Δήμος και το γήπεδο περάσει στα χέρια της ΑΕΛ, αλλάζουν πολλά στην ομάδα. Θυμίζουμε πως κάθε χρόνο τα έξοδα ξεπερνούν τις 500.000 ένα ποσό που αν το έχει η ΠΑΕ μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά το πότε αναμένονται εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας θα κάνει την προσπάθεια ακόμα και μέσα στις γιορτές και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα υπάρχει, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το σίγουρο πάντως είναι σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, πως κίνηση θα υπάρξει.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.