Ραντεβού με τον Ρινάλντι για την προσφυγή

Ραντεβού με τον Ρινάλντι για την προσφυγή

37
Η προσφυγή που κατέθεσε ο Λαουτάρο Ρινάλντι, έρχεται να προστεθεί στις πολλές που προσπαθεί να διαχειριστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, είναι από τις πιο σοβαρές λόγω του ποσού που διεκδικεί ο Αργεντινός επιθετικός.
Ο Ρινάλντι ζητά να του καταβληθούν 820.000 ευρώ, με τις 700.000 ευρώ να αντιστοιχούν σε δεδουλευμένα, στην αποζημίωση και σε Εφορία και τις 120.000 ευρώ σε ρήτρες από την αθέτηση του διακανονισμού… Το ποσό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, αν δεν υπήρχε ανώτατο όριο για τις ρήτρες.

Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον Ρινάλντι πριν καταλήξουν στα όργανα της ΕΠΟ. Διοικητικό στέλεχος του Τριφυλλιού συναντήθηκε με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή την Πέμπτη (21/6) και συζήτησαν για έναν νέο διακανονισμό.

Σε πρώτη φάση, Παναθηναϊκός και Ρινάλντι απέχουν αρκετά από την επίτευξη ενός συμβιβασμού. Όμως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν τις επόμενες μέρες, προκειμένου να βρουν ένα σημείο συνεννόησης.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.