Πρωτοχρονιάτικες φαλτσωδίες στον Sport24Radio!

Πρωτοχρονιάτικες φαλτσωδίες στον Sport24Radio!

Με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου, ο Sport24Radio αποφάσισε να φτιάξει μια μικρή υπερπαραγωγή για να σας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η ιδέα ήταν του Αλέξανδρου Λοθάνο, μας άρεσε και την βάλαμε αμέσως σε εφαρμογή. Απευθυνθήκαμε σε όλους τους εργαζόμενους του ραδιοφώνου και της 24Media και τελικά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας 41 γενναίοι και γενναίες!
Το concept; Να τραγουδήσουν ο καθένας και η καθεμία (αν και τελικά προέκυψαν και ντουέτα και τρίο) ένα τραγούδι της επιλογής τους, την ώρα που αυτό θα παίζει στην αυθεντική του ηχογράφηση. Να συνοδεύσουν δηλαδή τον ερμηνευτή ή την ερμηνεύτρια, παίρνοντας το μικρόφωνο στα χέρια τους! Η εκπομπή ηχογραφήθηκε και θα ξεκινήσει το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, στις 9! Εμείς, αφού στη συνέχεια σας αποκαλύψουμε μερικά από τα “ηχηρότερα” ονόματα που πήραν μέρος σε αυτόν τον τετράωρο μαραθώνιο, μαζί με φωτογραφίες καθώς και με το τρέιλερ της εκπομπής, σας συνιστούμε να μην την χάσετε! Στον Sport24Radio και τους 103.3!

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι οι 41 συμμετέχοντες ερμήνευσαν (ο Θεός να το κάνει) 37 τραγούδια. Είχαμε 2 τρίο, 3 ντουέτα και οι υπόλοιποι/ες, σόλο! Επίσης, για το πανηγυρικό κλείσιμο της εκπομπής φτιάξαμε και ένα σεξτέτο! Οι επιλογές ήταν στην πλειοψηφία τους από το ελληνικό ρεπερτόριο. Είχαμε λοιπόν 28 ελληνικά τραγούδια και 9 ξένα, εκ των οποίων 5 με αγγλικό στίχο, 3 ιταλικά και 1 ισπανικό! Στην κορυφή των επιλογών ισοβάθμησαν με τρεις παρουσίες ο καθένας, οι Αντώνης Ρέμος και Σάκης Ρουβάς. Τα αποτελέσματα από καλλιτεχνικής άποψης ήταν τραγικά, αλλά σε τελική ανάλυση εκεί έγκειται και ο χαβαλές της όλης ιδέας. Οι συνάδελφοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις), εκτέλεσαν (#diplis) τις επιλογές τους, δίνοντας όμως ψυχή, πάθος και πόνο στις ερμηνείες τους.

Το τρέιλερ της εκπομπής “Πρωτοχρονιάτικες φαλτσωδίες” (31/12/2017, 21:00)

Είχαμε συμμετοχές από τον Sport24Radio, το Sport24.gr, το Contra.gr, το Oneman.gr, το Ladylike.gr, το News247.gr, το NBA Greece, το Betblog.gr, καθώς και από τα τμήματα της ομάδας περιεχομένου, του marketing, του custom και του λογιστηρίου. Από τους 41 που τραγούδησαν, οι 28 ήταν κύριοι και οι 13 κυρίες. Ενδεικτικά να σας αναφέρω μερικά από τα ονόματα που παρέλασαν από το production στις ηχογραφήσεις. Φυσικά ο διευθυντής μας, Παντελής Διαμαντόπουλος με επιλογή έκπληξη, οι Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ του “Σουτ τηλεφώνημα”, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος της “Ανατροπής και πέναλτι”, ο Γιάννης Φιλέρης (ο μοναδικός που τραγούδησε α καπέλα!), ο Σπύρος Καβαλιεράτος σε τρελά κέφια, η ηχολήπτρια Έρη Φαλδαμή σε μοναδική ερμηνεία, ο Κώστας Γκόντζος (στην καλύτερη εμφάνιση όλων), τα κορίτσια του Ladylike σε δυο ντουέτα με την υπέροχη Δήμητρα Τσιγγενέ, ο Ζάστρο με ιταλο-ισπανική επιλογή, ο Αλέξανδρος Λοθάνο με μαγικό Χούλιο Ιγκλέσιας, ο Αντρέα Παλομπαρίνι με καθηλωτικό Έρος Ραματσότι, ο Γιώργος Περπερίδης όσο “heavy” τον θέλαμε και βέβαια η θεά Νίκη Μπάκουλη με την μπάντα της που εύκολα και χωρίς κανέναν συναγωνισμό πήραν τον τίτλο της χειρότερης εμφάνισης!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ” ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

pp10

1. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ερμηνεύει…

pp02

2. Μαζί με τον Θέμη Καίσαρη

pp03

3. Ο Αντρέα Παλομπαρίνο μετά τον Ραματσότι!

pp04

4. Ο Κώστας Γκόντζος ήταν ο καλύτερος με διαφορά!

pp05

5. Η Νίκη Μπάκουλη, ο Χρήστος Καράμπελας και ο Χρήστος Δεμέτης ήταν με διαφορά οι χειρότεροι!

pp06

6. Τρυφερές στιγμές με τον Γιώργο Περπερίδη!

pp07

7. Τα κορίτσια του Ladylike χορεύουν Ρίτα Σακελλαρίου!

pp08

8. Ο Τσάρλυ ανακουφισμένος μετά το “Μωρό μου φάλτσο”!

pp09

9. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος εξαντλημένος μετά τον Ρέμο του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.