Πότε μπορώ να ποντάρω σύμφωνα με το κριτήριο Κέλλυ

Πότε μπορώ να ποντάρω σύμφωνα με το κριτήριο Κέλλυ

pote-boro-na-pontaro-symfona-kritirio-kelly-1

Πότε μπορώ να ποντάρω σύμφωνα με το κριτήριο Κέλλυ

Αν είστε από τους παίχτες που ξέρουν από στοίχημα και έχουν τελειώσει στυλό πάνω στο κουπόνι οπαπ τότε σίγουρα θα έχετε ήδη συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο για να κερδίσει κανείς πρέπει απλά να προσπαθήσει να βρει κανένα τυχερό λαγοπόδαρο ή κανέναν τετράφυλλο τριφύλλι. Αυτό που θέλω να πω πως το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, σωστής κρίσης και κατάλληλης στρατηγικής.

Εάν λοιπόν αυτό που επιθυμείς είναι να γίνεις κι εσύ ένας από τους παίχτες που κερδίζουν το στοίχημα θα πρέπει να ξεκινήσεις να μελετάς και πάνω από όλα να έχεις και την κατάλληλη υπομονή γιατί δεν μπορεί να γίνεις γκουρού από την μία ημέρα στην άλλη.

Ας ξεκινήσουμε όμως την εκπαίδευσή σου μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο θα ποντάρεις και για το κριτήριο Κέλλυ που θα έχεις ακούσει να αναφέρουν κάποιοι παίχτες στα πρακτορεία στοιχήματος.

Το κριτήριο Κέλλυ

Το κριτήριο Κέλλυ δεν είναι άλλο από μία τακτική τοποθέτησης των χρημάτων στα εκάστοτε πονταρίσματα και αυτό που στην ουσία προτείνει είναι ένα μεταβλητό αριθμό χρηματικών μονάδων για κάθε ενδεχόμενο που υποστηρίζουμε ο οποίος αριθμός θα σχετίζεται με την τιμή του value betting.

Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο λοιπόν να επιτευχθεί από έναν σχετικά άπειρο παίχτη.

Κριτήριο Κέλλυ ή σταθερό ποντάρισμα;

Η τακτική του σταθερού πονταρίσματος προτείνει έναν σταθερό αριθμό χρηματικών μονάδων για κάθε ενδεχόμενο και είναι καταλληλότερη για παίχτες οι οποίοι είναι άπειροι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις αρχικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να ποντάρεις με σταθερό ποντάρισμα και στα χαρτιά σου να κάνεις του υπολογισμούς για το αποτέλεσμα που θα είχες εάν επέλεγες να ποντάρεις βασισμένος στο κριτήριο Κέλλυ.

Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις και την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία. Με το καιρό θα αποκτήσεις την γνώση και την εμπειρία να επιλέγεις το καλύτερο για εσένα από μόνος σου.

Πόνταρε στο στοίχημα και γίνε νικητής

Η online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto είναι το καταλληλότερο σημείο για να είστε πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στο στοίχημα αλλά και να εκπαιδεύεστε ώστε να γίνετε καλός παίχτης και να βγαίνετε μακροχρόνια νικητής.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μελετήστε τους Tipsters, ακολουθήστε τους blogger, συζητήστε στο forum, διαβάστε τον οδηγό στοιχήματος και κάντε εγγραφή στο newsletter της σελίδας μας και καλά και νικηφόρα στοιχήματα.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.