Πως να γίνεις επαγγελματίας παίχτης στο στοίχημα

Πως να γίνεις επαγγελματίας παίχτης στο στοίχημα

eidos-paixti-stoixima-tropos-pontarismatos

Πως να γίνεις επαγγελματίας παίχτης στο στοίχημα

Όσο και να σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου πω για το στοίχημα δεν είναι παρά μόνο η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως ένα 5% των παιχτών που παίζουν στοίχημα έχει καταφέρει και ζει έχοντας το ποντάρισμα σαν εισόδημα.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θα ήθελαν να μπορούν να ζήσουν με τον ίδιο τρόπο τότε το άρθρο αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τη συμπεριφορά αυτών των παιχτών στοιχήματος που τους ανέδειξε σε επαγγελματίες.

Για αρχή αυτό που χρειάζεται να αναφέρουμε είναι ότι για να καταφέρει κανείς να ανήκει σε αυτή την κατηγορία παιχτών χρειάζεται να διαθέτει την ικανότητα να προβλέπει σωστά αλλά όσο και να σας φανεί περίεργο αυτό δεν είναι το μόνο σημαντικό αλλά ούτε όμως και η κυριότερη προϋπόθεση αυτής της περίπτωσης. Για πάμε όμως αναλυτικά να δούμε τι είναι αυτό που κάνει έναν παίχτη επαγγελματία.

Ψυχολογική συμπεριφορά των επαγγελματιών παιχτών του στοιχήματος

  1. Πειθαρχία. Ένας επαγγελματίας παίχτης είναι σε θέση να διατηρεί την ψυχραιμία του και να ποντάρει ακολουθώντας πιστά τη λογική του σκέψη.
  2. Συγκέντρωση. Για να μπορέσει κανείς να κάνει επιτυχημένες προβλέψεις είναι απαραίτητο να μπορεί να αφιερώνει κάποιον χρόνο στον εαυτό του και να αποφορτίζεται από τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας.
  3. Αυτογνωσία. Αναγνωρίζει τα λάθη του τα αποδέχεται και τα επιλύει ώστε να μην τα αντιμετωπίσει και για μία ακόμη φορά.
  4. Προλήψεις. Ένας πετυχημένος παίχτης στοιχήματος είναι απαλλαγμένος από προλήψεις και δεισιδαιμονίες, όπως είπαμε και προηγουμένως γνωρίζει που οφείλονται τα λάθη και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τα επιλύσει.

Διαχείριση κεφαλαίου των επαγγελματιών παιχτών του στοιχήματος

Ένας επαγγελματίας παίχτης στοιχήματος διαθέτει ένα αρχικό κεφάλαιο από τα χρήματά του και με αυτό επενδύει στο στοίχημα χωρίς να χάνει στο τέλος τα χρήματα του. Επίσης μία άλλη εξίσου σημαντική τεχνική είναι η διατήρηση αρχείου με νίκες, ήττες, πονταρίσματα και χρηματικά ποσά.

Ενημερώσου σωστά και γίνε επαγγελματίας παίχτης του στοιχήματος

Μπορείς κι εσύ να γίνεις επαγγελματίας παίχτης στοιχήματος ξεκινώντας από αυτήν ακριβώς τη στιγμή αρκεί να εντοπίσεις τις σωστές πηγές πληροφορίας ώστε να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα.

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter απλά, γρήγορα και ανέξοδα αποκτάτε τη δυνατότητα της διαρκούς ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στο κουπόνι στοιχήματος. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε κάποιους από τους καλύτερους blogger στοιχήματος, τους πεπειραμένους Tipsters στοιχήματος αλλά και άλλους επαγγελματίες παίχτες στο forum στοιχήματος.

Μάθε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.