Παράπονα από Σκαριόλο για την καθυστέρηση επιστροφής της Ισπανίας στ΄ αποδυτήρια

Παράπονα από Σκαριόλο για την καθυστέρηση επιστροφής της Ισπανίας στ΄ αποδυτήρια


Έντονα παράπονα εναντίον των διοργανωτών εξέφρασε ο Σέρτζιο Σκαριόλο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Σαϊτάμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων ζήτησε άμεσες αλλαγές με αφορμή την περίπου μισή ώρα καθυστέρηση πριν επιτραπεί στην ομάδα του να επιστρέψει στ΄ αποδυτήρια.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι το να περιμένουν οι αθλητές για να έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις αποκατάστασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους τραυματισμούς.

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους παίκτες», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων εκφράζοντας αμνοικτά τη δυσαρέσκειά του με αυτό που συνέβη στην ομάδα του:

«Χρειάστηκαν 25 λεπτά μετά τον αγώνα για να μπορέσουν να βάλουν τα πόδια τους σε ένα παγωμένο ντους κι αυτό είναι κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει ν΄ αλλάξει».

Ο λόγος της αναμονής δεν έγινε γνωστός, ωστόσο, ο Σκαριόλο ήταν πολύ εκνευρισμένος: «Τα πόδια τους είναι κουρασμένα και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Όλοι είναι εδώ για ένα πράγμα και αυτό είναι οι παίκτες και πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία τους. Ειλικρινά, δεν ενοχλούμαι μόνο για να γκρινιάζω, επαναλαμβάνω, είναι απίστευτα επικίνδυνο.»

 

Supply link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.