Παραμένει στο Μαϊαμι ο Γουάιτσαϊντ

Παραμένει στο Μαϊαμι ο Γουάιτσαϊντ

Whiteside
Ο Χάσαν Γουάιτσαϊντ ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να βρει στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2019/20. Θα κάνει λοιπόν την αναμενόμενη κίνηση, σύμφωνα με την Miami Herald: θα ενεργοποιήσει μέχρι τις 29 Ιουνίου την οψιόν για την επόμενη χρονιά, θα βάλει στην τσέπη 27,1 εκατομμύρια δολάρια και θα παραμείνει στο Μαϊάμι. Λογικά, όχι για πολύ ακόμα.
Το Μαϊάμι σκοπεύει να τον κάνει ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι και το γεγονός ότι βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να το πετύχει. Αρκεί να βρει μία ομάδα που έχει άφθονο χώρο και χρειάζεται συμβόλαια που λήγουν, σαν αυτό του Γουάιτσαϊντ, προκειμένου να φτάσει το κατώτατο όριο του σάλαρι καπ, που θα είναι 109 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν.

Ο 30χρονος, πια, σέντερ είχε την προηγούμενη χρονιά 12,3 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 1,9 κοψίματα κατά μέσο όρο σε 72 αγώνες, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και τα προβλήματα που δημιούργησε στην ομάδα της Φλόριντα πολλά…

Photo credits: AP Photo/Brynn Anderson

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.