Παραδοχή Παϊσιάδη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φιλίποφ

Παραδοχή Παϊσιάδη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φιλίποφ

10
Μετά τα χτυπήματα του Γιώργου Σαββίδη στο instagram υπήρξε επίσημη παραδοχή για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ από τον Κώστα Παϊσιάδη. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην περίπτωση του Έλληνα πασαδόρου.
Ο κ. Παϊσιάδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Libero” στάθηκε στην πρόσληψη του Στάνκου στον πάγκο της ομάδας και του έγινε σχετική ερώτηση για την περίπτωση του Φιλίποφ.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το εάν ο ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει για την περίπτωση του Φιλίποφ και που βρίσκεται αυτή τονίζοντας: “Ο Φιλίποφ είναι ένα παιδί που το γνωρίζει σίγουρα. Αγωνίστηκε πέρυσι εκεί ο Ντίμα και έχει εικόνα δική του. Και ο Φιλίποφ αγωνίστηκε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες που διεκδίκησαν πρωτάθλημα. Έχει εικόνα και έχει εκτίμηση και ο ίδιος στον Φιλίποφ. Υπάρχει ένα τυπικό θέμα το οποίο θα ξεπεραστεί, ώστε να έρθει ο Φιλίποφ”.

Ποιο είναι το πρόβλημα που εμποδίζει μέχρι στιγμής τον Ντίμα Φιλίποφ να έρθει στον ΠΑΟΚ; Το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με την Αραγκό ντε Σέτε. Ο Έλληνας πασαδόρος μετά τη σεζόν του στη Ρουμανία υπέγραψε για την επόμενη σεζόν στη γαλλική ομάδα, όμως στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να σπάσει το συμβόλαιο του Φιλίποφ με την Αραγκό για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *