ΠΑΟΚ: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί της φιέστας των πρωταθλητών

ΠΑΟΚ: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί της φιέστας των πρωταθλητών

4785492
Αρκετές εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το πως στήθηκε η φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με επίσημη ενημέρωση της στην ιστοσελίδα της.

Σε αυτή αναφέρεται με αριθμούς στους ανθρώπους που απασχολήθηκαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια με 221 άτομα να δουλεύουν ώστε να βγει αυτό το άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ εν συνεχεία η ανακοίνωση κάνει λόγο για τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν και παρουσιάζει αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ήταν μία εμπειρία ζωής. Μία γιορτή αντάξια της ιστορίας και της φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ. Μια ωδή στο παρελθόν, μια δήλωση για το μέλλον. Μια βραδιά αφιερωμένη στο συναίσθημα και στους απόλυτους πρωταγωνιστές. Τους πρωταθλητές και όσους μας βλέπουν από ψηλά.

Όλα τα συναισθήματα και η ιστορία της ομάδας αποτυπώθηκαν εντυπωσιακά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Το paokfc.gr κάνει τον απολογισμό της μεγάλης γιορτής του Δικεφάλου σε αριθμούς.

221 άτομα συντονίστηκαν στον υπέρτατο βαθμό προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη γιορτή.

122 ασύρματοι έδωσαν τη δυνατότητα στο προσωπικό να επικοινωνεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το προσωπικό δούλευε για μία ολόκληρη εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας και έστησε μέσα σε αυτό κατασκευές βάρους 12 τόνων.

762 φωτιστικά σώματα στήθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πάνω σε τράσσες μήκους 534 μέτρων.

Χρησιμοποιήθηκαν 36 μοτέρ ανύψωσης προκειμένου όλα τα φωτιστικά να πάρουν την τελική τους θέση μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

121 καμπίνες ήχου κάλυψαν το ακουστικό κομμάτι, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουν 115 ντεσιμπέλ σε 40.000 θεατές.

568 led tiles συνέθεσαν τις μεγάλες οθόνες στην κεντρική σκηνή.

Συνολικά τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν χρειάστηκαν 2 Mega Watt ισχύ προκειμένου να δουλέψουν άρτια.

Για την συνδεσμολογία χρειάστηκαν 5.400 μέτρα καλώδιο ρεύματος υψηλής παροχής, 52 χιλιόμετρα καλώδιο διανομής ρεύματος, 28,2 χιλιόμετρα καλωδίωσης σήματος ελέγχου, και 1.100 μέτρα οπτικής ίνας.

Παράλληλα κατασκευάστηκαν υφάσματα συνολικής επιφάνειας 2.800 τετραγωνικών μέτρων.

Η δημιουργία ατμόσφαιρας με τους καπνούς και τις φλόγες απαίτησε 218 κιλά προπάνιο και 520 κιλά διοξείδιο του άνθρακα.

Τέλος το σόου με τα πυροτεχνήματα συντελέστηκε με τη χρήση περισσότερων από 500 κιλών εκρηκτικής ύλης σε 2.500 πυροτεχνήματα υψηλής ακρίβειας και 1.500 βομβίδια μεγάλου μεγέθους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.