Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν τις επόμενες μέρες για Μολό

Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν τις επόμενες μέρες για Μολό

AP 9573761587
Δεδομένα ο Μολό απασχολεί τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είναι στην κορυφή της πράσινης λίστας αναφορικά με την ενίσχυση στα εξτρέμ. Για αυτό άλλωστε και ταξίδεψε στην Αθήνα για να έχει μια επιπλέον συνάντηση και συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού από κοντά και να περάσει από μια… συνέντευξη.

Οι πράσινοι δεν έχουν ενδοιασμούς αναφορικά με την αγωνιστική αξία και τι θα μπορούσε να προσφέρει ο Μολό αλλά ο εκρηκτικός του χαρακτήρας έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θέλουν να κάνουν μια συζήτηση μαζί, να διαπιστώσουν τα θέλω του και να δουν κατά πόσο η επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει το restart στην καριέρα του.

Η απάντηση στον Μολό δεν δόθηκε στη διάρκεια της Κυριακής και ο Γάλλος εξτρέμ θα αναχωρήσει, όπως ήταν αναμενόμενο τις επόμενες ώρες για την πατρίδα του και θα περιμένει την απάντηση των πράσινων. Μέχρι πότε θα περιμένει ή μέχρι πότε απαντήσει ο Παναθηναϊκός αυτό ακόμα δεν είναι γνωστό αλλά το πιθανότερο είναι πως όλα θα κριθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.