“Πράσινος” ξεσηκωμός για την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

“Πράσινος” ξεσηκωμός για την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

21
Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η οικογένειά του. Το γεγονός ότι από το πρωί όμως, θα υπάρχει λαϊκό προσκύνημα στη σορό του στη Μητρόπολη Αθηνών δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, και όχι μόνο, να τον αποχαιρετήσουν.
Από τις 8:00 έως τις 13:30 που θα είναι δυνατή η απόδοση φόρου τιμής στον ιστορικό παράγοντα του “τριφυλλιού”, αναμένεται να περάσουν από τη Μητρόπολη πλήθος μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητικού και πολιτικού κόσμου της χώρας. Πέραν αυτού μάλιστα, οι οπαδοί των “πρασίνων” θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, αφού έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πομπή από τη Μητρόπολη μέχρι το Α’ Νεκροταφείο (όπου θα γίνει η ταφή του, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο).

Χιλιάδες μηχανάκια με οπαδούς του “τριφυλλιού” θα βρίσκονται στο πλευρό του, για το “ύστατο χαίρε” σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης και αγάπης προς το πρόσωπο του παράγοντα, που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.