Οι κορυφαίοι 6 Tipsters που αξίζει να ακολουθήσεις

Οι κορυφαίοι 6 Tipsters που αξίζει να ακολουθήσεις

stoixima-4

Για κάποιους από εμάς η στιγμή που θα συμπληρώσουμε το κουπόνι στοιχήματος είναι μεγάλη και ιερή. Θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό και μόνον αυτό και δεν θα ανοίξουμε συζήτηση μαζί σου αν δεν έχεις να μας πεις κάτι χρήσιμο και σχετικό.

Παίζουμε στοίχημα γιατί μας κάνει να αποκτούμε έναν πιο ενεργό ρόλο στα αθλήματα που μας αφορούν, κάνουμε τις προβλέψεις μας σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δεχτεί και περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν επιβεβαιωνόμαστε και αν ναι τότε θα ανταμειφθούμε και χρηματικά.

Ωστόσο μια επιτυχημένη συμπλήρωση του κουπονιού στοιχήματος χρειάζεται ένα πολύ καλό γνωστικό υπόβαθρο, που λόγω της καθημερινότητας του κάθε έναν από εμάς δεν μπορεί να αποκτηθεί. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια βαθιά εικόνα της αθλητικής επικαιρότητας αλλά και του υποβάθρου της κάθε ομάδας και του κάθε παίχτη.

Ποιος ο ρόλος των Tipster στο στοίχημα;

Ο Tipster είναι στην ουσία επαγγελματίες πληροφορίας για δύο λόγους:

 1. Μπορεί να μας παρέχει πληροφορίες για τους αγώνες και για το στοίχημα πιο συμπυκνωμένες υπό μορφή συμβουλής. Αυτές οι πληροφορίες για να αποκτηθούν από εμάς θα χρειαζόταν πολύς χρόνος.
 2. Μπορεί επίσης να εντοπίσει συγκεκριμένα σημαντικά στοιχεία του αγώνα που διαφορετικά θα ξέφευγαν της προσοχής του δικού μας ματιού.

Μπορούμε λοιπόν να ακολουθήσουμε κάποιον ή ακόμη καλύτερα κάποιους Tipster για το στοίχημα και να φιλτράρουμε την πληροφορία με την οποία μας τροφοδοτούν. Όσον αφορά το στοίχημα λέμε ότι πρέπει να ακούμε περισσότερους του ενός Tipster, γιατί το να ακολουθούμε μόνο έναν είναι λάθος, μην ξεχνάτε κανείς δεν είναι αλάθητος πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει και με ένα παιχνίδι στο οποίο εμπεριέχεται και ο παράγοντας τύχη.

Πως ελέγχω την αποτελεσματικότητα ενός Tipster;

Για να ακολουθήσουμε έναν Tipster θα πρέπει να γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αποτελεσματικές ή όχι οι προβλέψεις του. Για το λόγο αυτό κάθε Tipster ακολουθείτε από τέσσερις παραμέτρους:

 1. Hit rate (ή αλλιώς ποσοστό επιτυχίας στο στοίχημα): νικητήριες επιλογές ως προς συνολικές επιλογές
 2. Yield (ή αλλιώς απόδοση παραγωγής): το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα ως προς το συνολικό ποντάρισμα στο κουπόνι στοιχήματος
 3. ROI (ή αλλιώς επιστροφή της επένδυσης): το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα συν την αρχική μπάνκα ως προς την αρχική μπάνκα
 4. Profitability (ή αλλιώς το λειτουργικό κέρδος): το κέρδος που έχει ένας Tipster κατά τη διάρκεια ενός διαστήματος έξι μηνών ή ενός έτους.

Οι 7 καλύτεροι Tipsters που αξίζει να συμβουλευτείς στο στοίχημα

Συγκεντρώσαμε για εσάς τους 6 καλύτερους Tipsters για το στοίχημα και σας προτείνουμε πριν συμπληρώσετε ένα κουπόνι στοιχήματος, να ανατρέξετε σε αυτούς:

 1. Μανώλης Ηλίας (iliakis) με prof 85.41%
 2. Ρίζος Δημήτρης (Rizos) με prof 42,08%
 3. Κωτάκης Γιώργος (kotakis) με prof 37.38%
 4. Nash με prof 35.82%
 5. Ραπτάκης Γιώργος (Raptakis) με prof 29.73%
 6. Creabet με prof 22.01%

Μάθετε περισσότερα για το στοίχημα:

One thought on “Οι κορυφαίοι 6 Tipsters που αξίζει να ακολουθήσεις

 1. Και γω παίζω στοίχημα από μικρός αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει κύριε Γιάννη όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι κατά τη διάρκεια του χρόνου ο παίκτης τρώγεται μόνος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.