Οδηγίες συμπλήρωσης για το κουπόνι στοιχήματος

Οδηγίες συμπλήρωσης για το κουπόνι στοιχήματος

odigies-syblirosis-gia-kouponi-stichimatos-1

Οδηγίες συμπλήρωσης για το κουπόνι στοιχήματος

Ο οπαπ δημοσιεύει κάθε εβδομάδα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να συμπληρώσετε ένα κουπόνι στοιχήματος, στις πληροφορίες αυτές περιλαμβάνονται τα παιχνίδια που θα παιχτούν, οι ημερομηνίες και οι ώρες που θα παιχτούν, οι αποδόσεις αλλά και κάποιες άλλες πληροφορίες που αφορούν στην συμπλήρωση του κουπονιού στοιχήματος, τέτοια είναι για παράδειγμα ο ελάχιστος αριθμός των επιλογών που έχεις σε κάθε στοίχημα.

Εμείς, για να σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο συμβουλευτήκαμε τους ανθρώπους της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχήματος infobeto. Αν έχετε λοιπόν απορίες σχετικά με την συμπλήρωση του κουπονιού μπορείτε να συνεχίσετε διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί.

Πως παίζεται το στοίχημα;

Βήμα_1: Θα αποφασίσετε ποια είναι τα ενδεχόμενα στα οποία θέλετε να ποντάρετε.

Βήμα_2: Σημειώστε τις επιλογές σας αυτές ή ζητήστε από τον άνθρωπο του πρακτορείου να σας βοηθήσει, αν είναι η πρώτη σας φορά.

Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου 3 απλά πράγματα:

  1. Έχε στο νου σου ότι κάθε μία στήλη στο κουπόνι περιλαμβάνει μέχρι 15 γεγονότα ενώ στην τερματική μηχανή περιλαμβάνονται 30.
  2. Συνδυασμένα στοιχήματα για το ίδιο ενδεχόμενο γίνονται δεκτά εάν και μόνον αν έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο στο πρόγραμμα του οπαπ.
  3. Το κόστος κάθε απλής στήλης είναι στα €0,30.
  4. Αν θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας θα πρέπει να αυξήσετε τους πολλαπλασιαστές και όχι τον αριθμό των γεγονότων στα οποία θα ποντάρετε.

1- Χ- 2 στο κουπόνι στοιχήματος

Τα σημεία 1- Χ- 2 που σίγουρα θα έχετε ακούσει πολύ σε συζητήσεις με παρέες ή σε πρακτορεία είναι τα εξής:

  • “1”: Νίκη γηπεδούχου ομάδας.
  • “Χ”: Ισοπαλία.
  • “3”: Νίκη φιλοξενούμενης ομάδας.

Είναι τα σημεία που θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κάνετε προβλέψεις για την έκβαση ενός αριθμού από ματς. Οι προβλέψεις αυτές θα πρέπει να είναι επιτυχημένες.

Απλές στήλες και συστήματα για το κουπόνι στοιχήματος

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ποντάρετε στο κουπόνι στοιχήματος, ο ένας είναι να επιλέξετε τις απλές στήλες ή να κάνετε προβλέψεις με συστήματα στοιχήματος.

Η εταιρεία οπαπ και οι bookmarkers αυτής, θα ορίσουν τις αποδόσεις των πονταρισμάτων σύμφωνα με τις πιθανότητες επιτυχίας της κάθε μίας. Το κυρίαρχο στοιχείο που λαμβάνεται υπ’όψιν είναι το δυναμικό και η δυναμικότητα της κάθε ομάδας.

Τι πρέπει να κάνετε πριν συμπληρώσετε το κουπόνι στοιχήματος

Στο στοίχημα αν και ανήκει στα τυχερά παιχνίδια, ο παράγοντας τύχη είναι και αυτός που επηρεάζει το αποτέλεσμα στον μικρότερο βαθμό. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε πριν συμπληρώσετε το κουπόνι σας είναι να ενημερωθείτε σωστά.

Η online πλατφόρμα στοιχήματος infobeto είναι το κατάλληλο σημείο για να το πετύχετε αυτό. Με μια εγγραφή στο newsletter κερδίζεις την ευκαιρία να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα του χώρου αλλά και να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς. Άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνει η πλατφόρμα μας και παρακολούθησε κάποιους από τους κορυφαίους Έλληνες tipsters, bloggers αλλά και απλούς παίχτες μέσα από το forum.

Δείτε περισσότερα για το στοίχημα και για το κουπόνι στοιχήματος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.