Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για Κάτσε και Μυστακίδη

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για Κάτσε και Μυστακίδη

33
Ανεπιτυχής ήταν η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κρατήσει τους Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη. Πριν μερικές μέρες, ο Νίκος Νταμπίζας είχε συνάντηση με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και διαπραγματεύτηκε την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, προτείνοντας οικονομικό αντάλλαγμα.
Ωστόσο, η διοίκηση του ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση κρίνοντας ανεπαρκές το αντίτιμο. Πλέον, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να επανέρθει προσφέροντας χρήματα, επειδή από εδώ και πέρα ισχύουν οι περιορισμοί για τις ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Αυτό που προκύπτει από το Τριφύλλι είναι ότι προς το παρόν, δεν θα επανέρθει για τον Κάτσε και τον Μυστακίδη.

Βέβαια, οι κυρώσεις που ισχύουν δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «παραθυράκια». Η άτυπη ενημέρωση που έχουν στον Παναθηναϊκό αναφέρει ότι η εφαρμογή των περιορισμών θα αρχίσει από τις 10 Ιουνίου και μέχρι τότε υφίσταται το περιθώριο για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Επομένως, αναμένεται νέα προσέγγιση στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, φυσικά υπό διαφορετικούς όρους.

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *