O ΟΠΑΠ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική παραολυμπιακή ομάδα

O ΟΠΑΠ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική παραολυμπιακή ομάδα

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε σήμερα σε μια όμορφη εκδήλωση τους Έλληνες αθλητές, που αναχώρησαν για το Μεξικό, προκειμένου να λάβουν μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο. Ο Οργανισμός, για έκτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ενεργά και τιμάει τους αθλητές της πιο δυνατής ομάδας στην Ελλάδα, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ ΑΕ, Καμίλ Ζίγκλερ, δήλωσε, μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά: «Εδώ και έξι χρόνια, στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, ώστε να μπορούν να διεκδικούν διακρίσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, επιδεικνύοντας το σθένος που μας έχουν συνηθίσει, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα πρωταθλήματα στο Μεξικό είναι και μια ευκαιρία να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος κοντά στον αθλητισμό, καθώς η σκληρή δουλειά, η δύναμη και ο χαρακτήρας των Ελλήνων αθλητών αποτελούν πραγματική πηγή έμπνευσης. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ, είμαστε υπερήφανοι που σας υποστηρίζουμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία. Η σκέψη και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί σας».
fdoghfidh1Ο Καμίλ Ζίγκλερ, Πρόεδρος ΟΠΑΠ.
Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τους αθλητές και όλους όσοι πλαισιώνουν την Παραολυμπιακή Ομάδα, προκειμένου να κυνηγούν και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Ευχόμαστε στην ομάδα που αναχωρεί σήμερα για το Μεξικό καλή επιτυχία και πολλά μετάλλια. ‘Όπως σε όλες τις παγκόσμιες συμμετοχές τους, έτσι και σε αυτή,  είμαστε ενεργά στο πλευρό τους και είναι για όλους εμάς, ήδη νικητές».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του και σημείωσε: «Οι αθλητές μας είναι σε άριστη φυσική και ψυχολογική κατάσταση και θα αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν διακρίσεις, γιατί αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να φέρνουν διακρίσεις και μετάλλια».
fdoghfidh2Πετρ Ματεγιόφσκι Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Γιώργος Φουντουλάκης Πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Καμίλ Ζίγκλερ Πρόεδρος ΟΠΑΠ
O χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, που είναι και μεταξύ των φαβορί για να φέρει στη χώρα ένα μετάλλιο, σημείωσε: «Όλη η ομάδα θα προσπαθήσει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να φέρουμε όσες πιο πολλές διακρίσεις μπορούμε».
fdoghfidh4Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

Ο παραολυμπιονίκης της άρσης βαρών σε πάγκο, Κωνσταντίνος Δήμου, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Μεγάλο Χορηγό της Ομοσπονδίας, ΟΠΑΠ, που μας βοηθάει να συμμετέχουμε σε αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω να τον έχουμε πάντα δίπλα μας, για όσα χρόνια μπορεί ακόμη να μας στηρίζει και να μας βοηθά να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας».
fdoghfidh5Ο Κωνσταντίνος Δήμου, Παραολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στην πόλη του Μεξικού από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου 2017, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι εξής 14 αθλητές: Δημήτρης Καρυπίδης, Ιωάννης Κωστάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Γεράσιμος Λιγνός, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γιώργος Σφαλτός, Ευθυμία Γκουλή, Απόστολος Τσαούσης, Γιώργος Καπελλάκης και Μαρία Τσάκωνα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο θα διεξαχθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2017 και θα συμμετέχουν οι εξής έξι αθλητές: Δημήτρης Μπακοχρήστος, Αναστάσιος Μπάος, Κωνσταντίνος Δήμου, Νικόλαος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης.

fdoghfidh3Καμίλ Ζίγκλερ Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφκσι Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Γιώργος Φουντουλάκης Πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με την αποστολή λίγο πριν αναχωρήσει για το Μεξικό

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *