«Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας»

«Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας»

1735881

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε πως υπάρχει θέμα αποχώρησης Ουζουνίδη, ξεκαθαρίζοντας πως η συζήτηση αφορά την ομάδα και το ρόστερ. Προς εκτόνωση η κρίση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στα όριά του, ωστόσο, φαίνεται πως σε πρώτη φάση η κρίση οδεύει προς εκτόνωση. Όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ: «Ο Μαρίνος έχει έρθει άλλες δύο φορές μέσα στην εβδομάδα και η συζήτηση αφορά την ομάδα και το ρόστερ της. Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας και όλα τα άλλα (από Τσιώλη μέχρι Αναστασίου και από Φραντζέσκο μέχρι Τεν Κάτε) είναι ιστορίες χωρίς υπόσταση».

Με αυτόν τον τρόπο το «τριφύλλι» προσπαθεί να ρίξει τόνους και φυσικά να βάλει ένα… φρένο στην ακατάσχετη προπονητολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες και ενώ ο Ουζουνίδης δεν έχει παραιτηθεί από την θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ουζουνίδης πήρε κάποιες εγγυήσεις για πληρωμές του προσωπικού στα γραφεία και στο Κορωπί ώστε να φτιάξει κάπως το κλίμα ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης μετά την πιθανότατη πώληση του Κουρμπέλη στην Σαμπντόρια ή τον ΠΑΟΚ. Φυσικά ακόμη και τώρα δεν υπάρχει «κρυστάλλινη» εικόνα, κάτι που θα προκύψει μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.