Ντεμπούτο στη Σόφια για Τριβυζά, Βροντινό και Μυριανθόπουλο

Ντεμπούτο στη Σόφια για Τριβυζά, Βροντινό και Μυριανθόπουλο

Στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, θα ανοίξει τη χρονιά ο Παναγιώτης Τριβυζάς, κάνοντας συμμετοχή στα 60 μ. και τα 200 μέτρα.

Ο πρωταθλητής των ταχυτήτων θα ξεκινήσει τη διαδρομή από τη Σόφια, στις 16 Ιανουαρίου, με στόχο να φτάσει το Μάρτιο στο Τορούν, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021.

Ο αθλητής του Βασίλη Σέγκου στη συνέχεια θα δώσει το παρών σε μίτινγκ που θα γίνει στο Βελιγράδι στις 23 Ιανουαρίου.

«Απώτερος στόχος της σεζόν είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού», δηλώνει ο Τριβυζάς, που έχει ατομικό ρεκόρ 6.68 και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί με το όριο των 6.77 που χρειάζεται για να κλείσει θέση για την ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Στο μίτινγκ που θα γίνει στη Σόφια (16/1) θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους και δύο νεαρότεροι αθλητές, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Ο Βροντινός, το 2020 έτρεξε τα 100 μ. σε 10.51, που ήταν η δεύτερη επίδοση στη χώρα μας και η καλύτερη από έφηβο αθλητή, ενώ για το 2021 έχει ως στόχο τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 6.79 και κάθε λόγο να σκέφτεται το όριο (6.77) συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε το 2020 και ο 20χρονος Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος έφτασε το ρεκόρ στα 100 μ. σε 10.89.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.