Νέα «βέλη» Ατρόμητου κατά Παναθηναϊκού

Νέα «βέλη» Ατρόμητου κατά Παναθηναϊκού

1640332

Άμεσα απάντησε η ΠΑΕ Ατρόμητος στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» τονίζουν χαρακτηριστικά πως «επιστρέφουν τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς», δίνοντας συνέχεια σε ένα πινγκ πονγκ που ξεκίνησε μετά την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος προς απάντηση στην της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λυπούμαστε για το ύφος της ανακοίνωσης και του συντάκτη της.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα “Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο”.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιστρέφει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχόμενη την επόμενη φορά οι εκπρόσωποί της να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου τους και να μην έχουν αυτή την προκλητική συμπεριφορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.