Νέα παραίτηση στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Νέα παραίτηση στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία


Το δρόμο του προέδρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από το Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ακολούθησε ο ομόλογός του στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, Γιώργος Χριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ, Αντώνη Δημητρακόπουλο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Ομοσπονδία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει παραιτηθεί και ο νομικός σύμβουλός της, Χρήστος Ηλιάδης.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου.

Κατόπιν των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης ΕΙΟ και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα.

Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ».

Supply website link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.