«Να ακυρωθεί η ανανέωση συμβολαίου Μίλαν-Ντοναρούμα»

«Να ακυρωθεί η ανανέωση συμβολαίου Μίλαν-Ντοναρούμα»

CE9DCEA4CE9FCE9DCE91CEA1CE9FCEA5CE9CCE91

Να ακυρώσει την ανανέωση του συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι ο Τζίτζιο Ντοναρούμα με τη Μίλαν, ζήτησε από τον σύλλογο της Λομβαρδίας ο Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο γνωστός Ιταλός ατζέντης ζήτησε την ακύρωση της νέας συνεργασίας, λόγω «ηθικής βίας» που υπέστη ο πελάτης του.

Η εφημερίδα εξηγεί ότι και ίδιος ο έφηβος τερματοφύλακας, έκανε ανάλογη κίνηση, καθώς έστειλε μια επιστολή στα στελέχη των «ροσονέρι», με την οποία ισχυρίζεται ότι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο υπό το καθεστώς «ψυχολογικής πίεσης».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από ένα σχεδόν ατελείωτο σίριαλ το καλοκαίρι, ο Ντοναρούμα έβαλε στις 11 Ιουλίου την υπογραφή του για νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, το οποίο θα τον κρατούσε στο Μιλάνο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Για να πειστούν ο παίκτης και ο πάντα σκληρός στις διαπραγματεύσεις ατζέντης του, υπήρξε μια αύξηση αποδοχών από 100.000 ευρώ τον χρόνο στα 5.500.000 ευρώ, με την προοπτική να αποτελέσει ο νεαρός πορτιέρε θεμέλιο λίθο στο χτίσιμο της νέας ομάδας.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, όλα αυτά γίνονται προκειμένου ο Τζίτζιο να μετακομίσει σε μια από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, που πιέζουν για την απόκτησή του, προσφέροντας μάλιστα και πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια για να τον κάνουν δικό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.