Μώραλης: Θα είμαι για λίγο διάστημα στην προεδρία του Ολυμπιακού

Μώραλης: Θα είμαι για λίγο διάστημα στην προεδρία του Ολυμπιακού

CE93CE99CE91CE9DCE9DCE97CEA3 CE9CCEA9CEA1CE91CE9BCE97CEA3

«Δεν θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1% απ ότι τα ασκούσα προηγουμένως», τόνισε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μώραλης, σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατά πόσο θα τον επηρεάσει στη δουλειά του ως δήμαρχος Πειραιά.

«Να μην θεωρήσει κανείς ότι επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβω πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1% από ότι τα ασκούσα προηγουμένως. Θα είμαι σταθερά στον δήμο», Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Μώραλη σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα πρέπει να τον προσφωνούν δήμαρχο ή πρόεδρο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σχετικά με το διαδικαστικό μέρος, διευκρίνισε πως πρέπει να γίνει τυπικά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να συζητηθεί η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως το θέμα της προεδρίας του, αφορά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στο πόστο του.

«Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζω καλά, ήμουν 21 χρόνια εκεί, γνωρίζω την ΠΑΕ, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφιερώσω ώρες που θα μου στερηθούν από τη δουλειά μου ως δημάρχου της πόλης. Είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί. Θα είναι για λίγο διάστημα, είμαστε όλοι βέβαιοι, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι πολύ σημαντικό ή κάποια αλλαγή για τη θέση μου ως δήμαρχος της πόλης», επισήμανε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.