Μιχάιλοβιτς: “Στα 6.000.000 ευρώ το μπάτζετ της Παρτίζαν”

Μιχάιλοβιτς: “Στα 6.000.000 ευρώ το μπάτζετ της Παρτίζαν”

mijailovic

Η πρόσληψη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε στη διάρκεια της offseason έχουν αναγάγει την Παρτίζαν στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο EuroCup. Αντίστοιχα, έχουν φουντώσει τις συζητήσεις γύρω από τον ετήσιο προϋπολογισμό της, κάτι στο οποίο απάντησε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο Όστογια Μιχάιλοβιτς απάντησε σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε σερβική ιστοσελίδα, εξηγώντας πως τα χρήματα που δαπάνησε η Παρτίζαν για το “χτίσιμο” του ρόστερ ανέρχονται σε 6.000.000 ευρώ.

Επειδή ανησυχεί ο κόσμος, θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες πως ο προϋπολογισμός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι 6.000.000 ευρώ. Ποσό κοντά σε αυτό που είχαμε επίσης την προηγούμενη διετία. Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με τα ποσά και γράφουν διάφορα νούμερα στα social media. Δεν θα σταθώ στους μεμονωμένους μισθούς των παικτών, είναι κάτι αγενές για τους ίδιους και την οικογένειά τους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του σερβικού συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.