Μαρινάκης: Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει

Μαρινάκης: Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει

2567266

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο μετά το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη (σ.σ. τυπικά αυτό θα γίνει βέβαια με το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οπότε και θα αναλάβει ο Γιάννης Μώραλης), δείχνει (ξανά) πως είναι πάντα παρών για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Ρέντη και είδε τους χώρους όπου γίνονται νέες εγκαταστάσεις για την Ακαδημία.

Είχε δε την ευκαιρία να τα πει και με τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού που ετοιμάζονταν να μπουν για προπόνηση. Το… μήνυμά του ήταν σαφές και με στόχο την συσπείρωση και συστράτευση δυνάμεων στον σύλλογο.

«Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα! Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς και φέτος. Εφόσον είστε σοβαροί και προσηλωμένοι κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει!», ήταν μερικές από τις επισημάνεις του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την πρώτη ομάδα με το τεχνικό team και τους παίκτες να δείχνουν να συναισθάνονται πλήρως την σημασία των λεγομένων του. Ο κ. Μαρινάκης συνομίλησε και με στελέχη των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.