Λουτσέσκου: Δε με νοιάζουν τα ρεκόρ, μόνο ο τίτλος μετράει

Λουτσέσκου: Δε με νοιάζουν τα ρεκόρ, μόνο ο τίτλος μετράει

1911018

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Νova:

Για το αν βλέποντας πιο ψύχραιμα το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό πιστεύει πως είναι πιο κοντά ο ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που ανήκει στο παρελθόν, όπως και η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σας πω ότι έχουμε έναν αγώνα την Δευτέρα που είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση για να το κερδίσουμε. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ως έναν τελικό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το κάθε ματς».

Για το αν αντιμετωπίζουν την κατάσταση έτσι και οι παίκτες στα αποδυτήρια: «Η ατμόσφαιρα είναι τέλεια μέσα στα αποδυτήρια. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε ότι ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός».

Για το αν υπάρχει χαλάρωση στην ομάδα λόγω του ότι αντιμετωπίζει την ομάδα με την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα: «Τα στατιστικά αυτή την περίοδο γύρω από το μυαλό μου και λόγω του ότι μιλάμε για ποδοσφαιρικούς αγώνες που είναι απρόβλεπτοι δεν έχουν καμία σημασία. Η τελευταία ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει μπροστά στο κοινό του τον πρώτο της βαθμολογίας. Και για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο διότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε αυτόν τον κίνδυνο και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους διότι παλεύουμε για τον τίτλο».

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: «Όπως πάντα. Να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε την ομάδα να το κάνουμε, έχουμε το κίνητρο, έχουμε την οργάνωση. Όπως σας είπα είναι ένας σημαντικός αγώνας γιατί είναι ο επόμενος αγώνας και πρέπει να παρουσιαστούμε τέλεια προετοιμασμένοι. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το αν παίζουν ρόλο τα ρεκόρ που πετυχαίνει φέτος ο ΠΑΟΚ: «Όχι. Ακούω για τα ρεκόρ, αλλά δεν έχουν σημασία για μένα, για τους συναδέλφους μου, για τους παίκτες μου. Το μόνο σημαντικό πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος αγώνας και οι τρεις βαθμοί και το ότι είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παλεύουμε με καλές πιθανότητες να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου».

Για το αν υπάρχει η πιθανότητα να εργαστεί μαζί με τον πατέρα του στον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω κανένα σενάριο, δημοσίευμα. Δεν είναι πιθανό σαν σενάριο, είναι μόνο δημοσιεύματα. Ο πατέρας μου έχει την δική του πορεία, εγώ έχω τη δική μου και αυτό είναι όλο».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.