Λεμονής: Νομίζω ήταν πέναλτι, αλλά δεν συζητάμε αυτήν τη στιγμή για τη διαιτησία

Λεμονής: Νομίζω ήταν πέναλτι, αλλά δεν συζητάμε αυτήν τη στιγμή για τη διαιτησία

1783402

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για το δημιουργικό πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι καθώς και την φάση στο γκολ του Βιγιαφάνιες. Επίσης, σχολίασε και τη φάση στην οποία οι Πειραιώτες ζητούν πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός: «Βάσει των φάσεων συμφωνώ απόλυτα. Αν δούμε την εικόνα του παιχνιδιού καταφέραμε να αντιδράσουμε πάρα πολύ καλά στην πίεση του Παναθηναϊκού στην άμυνά μας. Βγάζαμε με ηρεμία την μπάλα από τα στόπερ. Μας έλειψε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, μία καλή πάσα. Αν δούμε τις φάσεις με τον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο ίσως να είχαμε φτιάξει. Είναι γεγονός ότι δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ένα πολύ εύκολο γκολ. Είχαμε τρεις καθοριστικές φάσεις που δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε».

Για τον Σισέ και την εμφάνισή του: «Είναι νέο παιδί. Περιμένει η ομάδα πάρα πολλά από αυτόν. Είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Χρειάζεται λίγη εμπειρία ακόμα, αλλά είναι από τους παίκτες που στο μέλλον θα απασχολήσει πολύ κόσμο».

Για το τι έλλειψε από τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω δει πολύ καλά το γκολ, αλλά ήταν η κακή μας αντίδραση. Ξεκινάει από την ίδια πλευρά και τελειώνει η φάση. Δεν είχαμε καλά κλεισίματα από την αντίθετη πλευρά. Γενικά υπήρχαν κομμάτια του παιχνιδιού που μπορεί να μιλήσουμε γι’ αυτό. Θέλουμε δουλίτσα, δεν είπα ότι έχουμε φτάσει σε κάποιο επίπεδο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε πολύ αποφασισμένοι. Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων πρέπει να προσπαθήσουμε».

Για την φάση που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός με τον Καρσελά και τον Χουλτ: «Νομίζω ήταν, αλλά θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία κακή απόφαση. Όταν το βλέπουμε live, είναι λίγο δύσκολο. Για όνομα του Θεού, δεν συζητάμε αυτήν τη στιγμή για τη διαιτησία. Συζητάμε για το ντέρμπι».

Για το τι δυσκόλεψε περισσότερο την ανάπτυξη του Ολυμπιακού: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για την πίεση ψηλά. Είχαμε καλή συμπεριφορά. Τα δύο στόπερ είχαν ψυχραιμία, ενώ είναι νέοι. Τη βγάζαμε την μπάλα, αλλά το πρόβλημά μας εντοπίστηκε στην επόμενη φάση όταν δεν βγάλαμε τις επιθέσεις ενώ είχαμε τις προϋποθέσεις. Δεν είχαμε πρόβλημα. Και ο Προτό και τα στόπερ».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.